13-05-2012, 02:29 PM
(13-05-2012, 01:05 PM)azarr نوشته: soilman عزیز ممنونم از نظراتت. اما من ارشدو تموم کردم و برا دکتری اقدام کردم و در واقع ایشون از موضوع پایان نامه من خوششون نیمد (که حقم داشت و موضوع پروژه کارشناسی من به کارشون نزدیک بودو خب مقاله های من هم فقط مرتبط با پایان نامم هست و سختی ای که عرض کردم هم از این بابت بودو دنبال راهکار بودم تا بشه این استادرو راضی کردو باهاش کار کردو میخواستم یطوری باشه که بعد نمره های زبان باز مقاله یه بهونه نباشهدوست عزیز به نظر من وقتی نمره تافل و GRE و مقاله ندارید ایمیل زدن به اساتید نتیجه ای نخواهد داشت. استاد بالاخره رزومه شما رو نگاه میکنه و میبینه که شما ویژگیهای اصلی رزومه رو ندارید و در واقع رزومتون ناقصه. پس بنابراین نمیتونه جواب مناسبی بده. توصیه من به شما اینه که فعلا تمام انرژی خودتون رو بزارید روی GRE و سعی کنید برای نمره بسیار بالا هدفگیری کنید. به دنبال منابع GRE باشید و مطالعشون کنید. این نمره حتی از مقاله هم مهمتر میتونه باشه. به نظر من ارزش نداره که از شهرستان خودتون برا کلاس زبان به شهرستان دیگه برید. بشینید و منابع رو مطالعه کنید. خیلی از بچه ها SELF STUDY مطالعه کردن. خود من هم به همین روش مطالعه کردم. میتونید منابع رو هم از سایت داونلود کنید. موفق باشید.