(13-05-2012, 11:05 AM)مرسده نوشته: مرسی از لطفتون منتظر پیغام خانم نینا می مونمبا توجه که شما منتظرین من با کسب اجازه از ایشون قسمتی از ایمیشون رو میزارم
نقل قول:دیدم در مورد کیپس سوال کردید. راستش من یه سایت می شناسمکه با 25 دلار کیپس می گیره و من خودم دیروز از طریق این سایت در خواست دادم. خوبیش اینه که لازم نیست یه عالمه فرم پر کنید و فقط کافیه فایل نامبر و تاریخ تولد خودتون و همسرتون رو بنویسید و اسم ویزا آفیسی که پروندتون اونجاست. آدرسش اینه: www.lawpoint.ca بعد که رفتید توی سایت روی order caips کلیک کنید. با paypal هم باید پرداخت کنید که من شخصاً نداشتم و بنابراین از تو اینترنت سرچ کردم و یه شرکتی رو تو انقلاب پیدا کردم که پرداخت اینترنتی از طریق paypal انجام میداد و حضوری رفتم اونجا و برام پرداختو انجام دادن و بعد از پرداخت یه فرم آنلاین پر کردم که فایل نامبر و تاریخ تولد اعضای بالای 18 سال پرونده و اسم ویزا آفیس و آدرس ایمیل رو می خواست بعد هم همون روز یه ایمیل برام اومد که همون فرمی که پر کرده بودم بود و گفته بود امضاش کنم و اسکنش کنم و دوباره به همون ایمیل اتچش کنم و بفرستم که این کار رو هم کردم و بلا فاصله یک ایمیل دیگه اومد که گفته بود بین 42 تا 45 روز دیگه نتیجه کیپس رو براتون ایمیل می کنیم.
کشور من جاییست که مردم برای رفتن از آن به هم تبریک میگویند !