13-05-2012, 08:20 PM
(13-05-2012, 02:29 PM)Saeid نوشته: دوست عزیز به نظر من وقتی نمره تافل و GRE و مقاله ندارید ایمیل زدن به اساتید نتیجه ای نخواهد داشت. استاد بالاخره رزومه شما رو نگاه میکنه و میبینه که شما ویژگیهای اصلی رزومه رو ندارید و در واقع رزومتون ناقصه. پس بنابراین نمیتونه جواب مناسبی بده. توصیه من به شما اینه که فعلا تمام انرژی خودتون رو بزارید روی GRE و سعی کنید برای نمره بسیار بالا هدفگیری کنید. به دنبال منابع GRE باشید و مطالعشون کنید. این نمره حتی از مقاله هم مهمتر میتونه باشه. به نظر من ارزش نداره که از شهرستان خودتون برا کلاس زبان به شهرستان دیگه برید. بشینید و منابع رو مطالعه کنید. خیلی از بچه ها SELF STUDY مطالعه کردن. خود من هم به همین روش مطالعه کردم. میتونید منابع رو هم از سایت داونلود کنید. موفق باشید.
خیلی ممنونم سعید جان. من فک میکردم شاید بدون نمره زبان هم بشه جایی اقدام کرد و بعد ایمیل زدنام به اساتید فهمیدم آب تو هاون میکوبیدم(البته دلمم نمیومد برا دانشگاه هایی که خیلی گیر زبان نیستنو رنک پایینن اپلای کنم) و چند وقتیه بی خیال ایمیل زدن شدم تا همونطور که شماهم گفتید تصمیممو بگیرم و برا زبان بخونم. برا زبان هم همون Self study رو انتخاب میکنم
ممنونم از وقتی که برا جواب دادن گذاشتید. شاد و سربلند باشید
زندگی زیبا نیست،
اجبار است.
لاجرم باید زیست........
اجبار است.
لاجرم باید زیست........