15-05-2012, 01:20 PM
(13-05-2012, 12:15 AM)soilman نوشته: خرج ها هم زیاد به نظرم فرقی نمی کنه...اگر شهرهایی مثه کلن و مونیخ رو بگیرید در مقایسه با شهرهای کوچکتر در نهایت فکر کنم 200-300 یورو بالاتر بشه....خوب بالاخره اگر شهر بزرگ بخاهید خوب طبیعتا هم خرج میره بالا ولی معمولا یه استانداردی هست که از یه حدی بالاتر نمیره....در مورد هزینه ها کاملا حق با شماست، حتی الآن که من در مورد کلن دوباره تحقیق کردم از لوون کمتره!
مثلا در سوئد قیمت اتاق خونه در استهکلم با یکی از شهرهای کوچک زیاد فرقی نمی کنه و بعضا مواردی هست که حتی شهر کوچک تر گرون تر در میاد...شهر به شهر فرق می کنه....
به نظرم بهتره ببینید کدوم رشته و مفاد درسی شو دوست دارید و بیشتر به علایقتون می خوره...این به نظرم از همه مهم تره....چون میخاین برید یه دانشگاه دیگه پس باید زمینه ی کافی کار کردن رو در اون دانشگاه مورد نظر ببینید...
نکته ی دیگری هم این هست که فکر کنم به دلیل اینکه المان خونده باشید مکس پلانک و اینها شما رو بگیرن...بیشتر به سوابق نگاه میشه و کیفیت کار....
مفاد درسی لوون رو کاملا دوست دارم اما این رشته از سال 2010 داره توی این دانشگاه تدریس میشود و سابقه ای نداره به اون صورت. برای ادمه توی همچین مؤسسه ای این نکته ی منفی هست درسته؟
منظورم این نبود که به خاطر آلمان بودن کسی رو قبول کنند، فکر کردم بهرحال رشته ها و دانشگاههای کشور خودشون رو شاید بهتر بشناسن و بهتر قبول داشته باشند.
(13-05-2012, 10:01 AM)amin_mb نوشته: دانشگاه کاتالویک لوون از نظر اعتبار، در کل دنیا شناخته شده هست، و جای نگرانی برای ادامه تحصیل نیست.در مورد اعتبار لوون حرفی نیست اما همون طور که گفتم این رشته توی این دانشگاه شاید هنوز اعتبار خاصی نداشته باشد.
اما همونطور که Soliman عزیز هم گفتند، اگه حتما می خواهید با ماکس پلانک همکاری کنید، بهتر در دانشگاه مونیخ مشغول به تحصیل بشید!
به نظر بنده، به دلیل اختلاف رنک، تما تمرکز خودتون را به انتخاب بین لوون و مونیخ قرار دهید! و دو دانشگاه دیگر را حذف کنید!
ببینید رشته ی لوون Biomedical Sciences هست که من میخوام توی یکی از زیر شاخه های اون مثل Oncology یا Immunology کار کنم اما مونیخ رشته اش Biology است و من فکر میکنم نمبشه روی موضوعی کار کرد که توی فوق هیچ اشاره ای بهش نشده! البته این تصور منه شاید هم بشه...