16-05-2012, 12:02 AM
(15-05-2012, 11:50 PM)amin_mb نوشته: دوستان سلام!
بله احمد جان، مایک و محمد تو پست هاشون بهش اشاره کردند.
جسارت بنده را ببخشید ولی نظر من کاملا مخالف محمد و مایک عزیز هست!
درسته که من هر چی پیشینه زبان دارم از کانون زبان ایران هست، ولی قبلا (همون نسلی که محمد میگه، شما یادتون نمی آید) را تا Level 11 تمام کردم! یعنی یک Level دیگه مونده بود که تموم بشه و مدرک بگیرم!
ولی زمان ما که خیلی متد مسخره ای داشت، باید مکالمه حذف می کردیم می رفتیم سر کلاس از بر می گفتیم! کانون زبان اون موقع مهم ترین ایرادی که داشت، بچه ها مثل بقیه درس های دبیرستان، سر کلاس ها به شوخی می گذروند و موقع امتحان که میشد، با حفظ کردن لغات و گرامر به راحتی پاس می شدند!
من هم شنیدم متدش عوض شده و ایشاء... سری جدید به نفع زبان آموزان باشه!
از دوستانی که مخالف نظر منو دارند، عذر می خوام، همه اینها نظرات شخصی بنده بود!
در مورد پیشنهاد کلاس زبان، خیلی ساله که تجربه ای ندارم، ولی دو سال پیش، هم خونه ایم در مشهد کلاس های علم و فنون کیش را می رفت از صفر شروع کرد و بعد از 6 ماه کاملا پیشرفتش مشهود بود! حسن علم و فنون کیش اینه که کتاباش از Cambridge هست و British محور هست! بنابراین، کسانی که یکی دو ترم علم و فنون کیش بخونند، به نظر من، Listening شون برای آیلتس آماده خواهد شد!
باید دید هدف شما از رفتن به اینجا چی بوده. کانون تنها جای هستش که به شما آکادمیک یاد میدند! یعنی چی؟ یعنی اینکه بهت یاد میدند چطوری آکادمیک بنویسی و حرف بزنی! من هم فرانسه اونجارو رفتم و هم انگیلیسیو . زمان ما متد قدیمی بود. وسطای دور من به این جدید شیفتش کردند که خیلی بهتر بود. اما چیزی که در کانون برا من مهم بود استادش بودند. یادمه اون موقع من شعب صادقیهٔ میرفتم استادمون بلا استثنا آمریکا تحصیل کرده بودند. یادمه شعب ما ۲-۳ سال قهرمان شد! یعنی بهترین شعب شد بین همه اونا. الان که میبینم واقعا تاثیر زیادیم روم داشته. من کیشم رفتم اما کانون بهترین هستش از نظر من.