(17-05-2012, 04:59 PM)marjan_negar نوشته: ...اینکه می تونیم تعدادی دانشگاه انتخاب کنیم که به صورت رایگان بفرسته و بعدا به تعدادی دانشگاه دیگه هم بفرستیم یا اینکه فقط یکی از این دو حالت ممکنه؟دوست من، شما میتونی به عنوان مثال 10 تا دانشگاه رو انتخاب کنید:
- فقط برای 4 دانشگاه به صورت رایگان ارسال میشود نمره شما (اگر قبل از امتحان انتخاب شده باشند) و برای ارسال نمره به 6 تای باقی مانده، باید به ETS پرداخت داشته باشید.
- میتونید قبل از ثبت نام، 4 دانشگاه رو انتخاب کنید و بعد از ثبت نام هم 6 تای باقی مانده را مشخص کنید.
نقل قول:...تا چه مدتی بعد از آزمون فرصت داریم درخواست بدیم برای ارسال نمره به دانشگاه مورد نظرمون؟- تا 5 سال پس از آزمون، شما میتونید با پرداخت هزینه به ETS درخواست ارسال نمره به دانشگاه های مختلف رو بدید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.