22-05-2012, 12:41 AM
(22-05-2012, 12:24 AM)akbar_saeedi نوشته: اون اولش فیلم حساب شده نسبتا از رفتن انگار داره حمایت میکنه،بعد در آخراش( طبق پیش بینی!!) میاد ب نوعی رفتن رو میکوبه، ک البته فک کنم واقعا ضعیف میکوبه...این مسند، دقیقا من رو یاد مستند "سراب" انداخت، مسندی که در دهه 60 بخش میشد در مورد مهاجرت ایرانی ها به خارج از کشور، مصاحبه های گاها بی هدف و دلیل، تنها برای به "کوبیدن" خارج از کشور و افرادی که از کشور خارج شدن...کاری نداریم به این موضوع که واقعا دلیل مهاجرت زیاد در اون دهه چه مسائلی بود، ولی به نظر من، این سبک و این نوع برنامه ها چون به دلایل اصلی مهاجرت/خروج تحصیلکرده ها از کشور نمیپردازه، نمیتونه نسخه ای قابل قبول و درمانگر برای این موضوع پیدا کنه و فقط یک جورایی، قایم کردن صورت اصلی مسئله و دلایل اصلی این پدیده است...
ضمن اینکه من یکی از دلایل قدم گذاشتنم در این مسیر رو در این ارسال گفتم و به نظر خودم این دلیل و دلایل دیگه ای که دارم، اونقدر برای من قانع کننده است که انگیزه لازم و کافی رو در من برای ادامه مسیر ایجاد کنه
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.