(27-05-2012, 10:19 AM)Mike نوشته: 1- کی گفت مدیریت مهندسی زیر مجموعه رشته ما هستش!?? خودتون رو به مهندسی صنایع نچسبونید!!!
2- ترکا توی مهندسی صنایع حرف برا گفتن زیاد دارند و خیلیهاشون رو Machine Scheduling کار کردند. تو همون دپارتمانتون بگردی حداقل ۱ استادتون تو این موضوع کار کرده. چون این موضوع خیلی موضوع هاتی در ترکیه هستش!
۳- بک گراند شما صنایع نیست و احتمالا در OR هم زیاد کار نکردید. در ۱ ترم تقریبند شما نمیتونی ۱ پرپوزال بنویسی چطوری میخوای ۱ پایان نامه بنویسی که باهاش اینجا دکتری بخونی؟ از نظر من غیر ممکن مگر اینکه واقعا استاد راهنمتون خیلی قوی باشه و شمام شبانه روز رو پایان نامه کار کنید! یا اینکه ۱ کار سمبل کاری تحویل بدید که خیلی به شما لطمه خواهد زد و با شناختی که من از استادای ترک دارم عمرند زیر بار ۱ موضوع نرند!
1-چرا میزنی خوب.بچه که زدن نداره.این که اینقدر به رشتتون تعصب دارین خیلی خوبه و باعث پیشرفتتون خواهد شد ولی اگه کمی تحقیق کنید متوجه خواهید شد که مدیریت مهندسی از شاخه های مهندسی صنایع هستش.این شاخه در ایران وجود نداره و حتی در ترکیه در مقطع ارشد فقط در سه تا دانشگاه هستش و در مقطع دکترا یک دانشگاه.در خود آمریکا هم دانشگاههایی که دکترای این رشته رو دارن به تعداد انگشتان دست هم نمیرسه.
2-من از زمینه فعالیت استادامون خبر دارم.هدف من این بود که یه چیزی ارائه بدم که تک باشه.وگرنه موضوع تکراری زیاده.
3-اگر کمی به تحقیقاتی که در بند اول اشاره کردم اضافه کنید متوجه خواهید شد که گرایش مدیریت مهندسی جزو رشته های بدون تز هستش و پایان نامه اون هم بصورت پروژه هستش که در یک ترم تهیه و ارائه میشه.اساسا این گرایش برای این بوجود اومده که فارغ التحصیلان رشته های مختلف مهندسی بتونن دانش مدیریتی و دید علمی و بازتری نسبت به مسائل مدیریتی داشته باشن.حالا در این بین یعنی بعد از گذراندن 24 واحد درسی بنده حقیر احساس کردم که بهتره این رشته رو ادامه بدم چون واقعا جالبه.البته فارغ التحصیلان این رشته میتونن بدون گذراندن دروس پیش نیاز در رشته صنایع هم دکترا بخونن.
اینکه میفرمایید بنده بک گراند صنایع ندارم کاملا درسته ولی ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست.
در پایان ازتون تمنا میکنم گفته های بنده رو به دل نگیرید و با تازه واردین ملایم تر برخورد کنید.
شخصیت واقعی هر کس زمانی مشخص میشه که پای منافع مشترک درمیان باشه