همه ماها تو بچگیمون کلی از اینا زدیم و همشونم توی ۱ کارت سفید رنگ نوشته شدند! از مامانتون بپرسید بهتون میگه کجاست! اون کارتو با خودتون ببرید پاستور یا هرجای دیگه اونا خودشون میدونند چی کار کنند. آهان ۱ نسخه هم از همون فرمی که دانشگاه داره ببرید اما قبلش قسمت مشخصات خودتون پر کنید. برا من هر جفتشو پر کردندو کلی مهر زدند فقط خواهشاً اگه ازتون پرسید چیزیو زدید یا نه مس من دروغ نگید که بعدش رو به قبله دراز بشید! من که اینجا ثبت نام کردم اون پزشکی که همه اینهارو بررسی میکرد تو سوال اول
ازم پرسید که از کدوم کشور هستی؟ بعدش که گفتم ایران رفت ۱ لیست رو نگاه کرد بعدش اومد ۱ نگاه کوچیک به تاریخ کرد بعدشم گفتش که به سلامت! البته همون کارت سفیدیو که میگم مال ۲۰ ساله پیشمه رو هم نگاه کرد و حتا ۱ کپی هم ازش گرفت! بهش گفتم این که به فارسی هستش گفتش من پزشکم و از اسم لاتین اینا میفهمم چی به چی! به هر روی هرچی دارید با خودتون ببرید و اصلا دروغ نگید که درد سر میشه براتون!
ازم پرسید که از کدوم کشور هستی؟ بعدش که گفتم ایران رفت ۱ لیست رو نگاه کرد بعدش اومد ۱ نگاه کوچیک به تاریخ کرد بعدشم گفتش که به سلامت! البته همون کارت سفیدیو که میگم مال ۲۰ ساله پیشمه رو هم نگاه کرد و حتا ۱ کپی هم ازش گرفت! بهش گفتم این که به فارسی هستش گفتش من پزشکم و از اسم لاتین اینا میفهمم چی به چی! به هر روی هرچی دارید با خودتون ببرید و اصلا دروغ نگید که درد سر میشه براتون!