نه اتفاقا اصلا تند نیست، هر چند که چندان مایل نیستم به گذشته برگردم و به نظرم این تاپیک جای مناسبی برای این بحث نیست، اما مختصر دلایلم رو میگم. بدونید که جدا شدن از اپلای ابرادی که من از ابتدا ایجادش کردم و چهار سال براش وقت بسیاری گذاشتم برای من بسیار بسیار مشکل بود، اما سیاستهای ادامه کار بود که انگیزههای من رو برای ادامه کار از بین برد. جریان فکری من با جریان فکری مهرداد کاملا متفاوت بود و این ادامه کار رو بسیار سخت میکرد. هدفِ اولِ هر سازمانی سیاستهای کلی اون سازمان رو به شدت تحت تاثیر قرار میده. هدف اول من با هدف اول مهرداد یکسان نبود. من مایلم که سایت جدید هدف اولش جریان آزاد اطلاعات و کمک به سایرین باشه و این رو در بالای سایت و در زیر عنوانش هم میتونید ببینید.
ضمن این که با حرف شما که معتقدید یک سایت دیگه باعث دو دستگی میشه موافق نیستم. اصلا فلسفه وجودی اینترنت وجود منابع مختلف اطلاعات به صورت گسترده است. این یک واقعیت ثابت شده است که مونوپولی جلوی پیشرفت رو میگیره و ضررهاش بسیار زیاده. در همین راستا، وجود یک سایت دیگه میتونه باعث بهبود کیفیت هر دو سایت و بهتر شدن نحوه ارائه مطالب بشه.
ضمن این که با حرف شما که معتقدید یک سایت دیگه باعث دو دستگی میشه موافق نیستم. اصلا فلسفه وجودی اینترنت وجود منابع مختلف اطلاعات به صورت گسترده است. این یک واقعیت ثابت شده است که مونوپولی جلوی پیشرفت رو میگیره و ضررهاش بسیار زیاده. در همین راستا، وجود یک سایت دیگه میتونه باعث بهبود کیفیت هر دو سایت و بهتر شدن نحوه ارائه مطالب بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.