(29-05-2012, 02:59 PM)sara88m نوشته: سلام دوست عزیزسلام به شما هم رشتهای خودم
من مدت زیادیه که به فکر اپلای کردن هستم ولی راستش بخاطر مسائل مالی دنبال فاند هستم بنظر شما باشرایطی که الان میگم میتونم به پیدا کردن فاند امیدوار باشم؟ضمنا برای مستر و PHD (پیوسته) دنبال فاند هستم.
لیسانس دانشگاه آزاد (مهندسی صنایع-تحلیل سیستم) 17.35
دانشجوی ارشد سیستم و بهره وری آزاد (دولتی هم مدیریت قبول شدم)
2تا مقاله کنفرانس خارجی
4-5تا داخلی
5-6سال سابقه مفید و مرتبط در شرکت های معتبر ایران
زبانم هم خوبه ولی فعلا تافل ندارم(4-5 ماه کار داره)
جواب کوتاه من اینه که بله حتما چرا که نه!
اما جواب تفصیلی من:
۱- در فوق لیسانس در آمریکا احتمال گرفتن فاند بسیار پایین هستش. حتا در صورت وجود هم مقدارش خیلی کم هست لذا اصلا گزینه خوبی برای شما نخواهد بود.
۲- با توجه به رزومه یی که دارید اصلا احتیاجی به فوق لیسانس دوم نیست! چیزی به شما اضافه نخواهد کرد و فقط عمر شمارو تلف میکنه! پیشنهاد من به شما تکمیل فقتن و اومدن بینجا برای دکتری هستش. البته شما به من نگفتید که ترم چنده ارشد هستید اما در هر صورت ادامه بدید و تمومش کنید.
۳- برای اینکه وارد مقطع دکتری بشید باید ۱ سری حداقل هارو پاس کنید که همون حد نصاب نمرهGRE هستش پس روی اون کار بکنید. این مورد هرچی بیشتر بشه بهتره.
۴-معمولا ساله اول در دکتری فاندها به صورت TA هستش تا شما امتحان جامع رو بدید و بعدش برای رساله هستش که بشما RA میدند. لذا قسمت تحقیقاتتون که گفتید مقاله دارید اینجا به دارد شما میخوره. استادای اینجا بیشتر دنبال مقاله هستند تا نمره زبان!
۵- تو این فرصتی که دارید حتما تلاش کنید مقالهاتون رو ژورنال کنید! این موضوع خیلی تاثیرش زیاد خواهد بود.
من خودم فاندی که گرفتم بابت RA اصلا با کمک مقالهای جورنالیم بود. استادم کلی منو بست به سوال و مقالههایی که داشتمو شخم زد! تا آخر سر راضی شد و داد.
روی هم رفته رزومه خوبی دارید و به نظر من شانستون خوبه و اگر اقتصادی ما اینجا بهتر بشه حتما میتونید به فاند خوب فکر کنید.
اگر بازم سوال داشتید بپرسید تا بگم