30-05-2012, 07:50 PM
(30-05-2012, 02:05 PM)Mahmoudb نوشته:
سلام مایک
به خاطر مصیبتی که سر تافل برام ایجاد شد از دو دانشگاه امریکا که اپلای کردم ریجکت شدم (یکیشون اصلا اپلیکیشنم نرفت دپارتمان). نمره زبانم 530 بود و مینیمم 550. الان دارم برای iBT میخونم احتمالا سپتامبر امتحان بدم. با این اوصاف یه پوزیشن تو اروپا برام تقریبا اوکی شده. یکی هم تو استرالیا احتمالش زیاده. ولی هدف اول و اخر من اومدن به امریکا هست. سه تا کار میتونم بکنم: 1- کلا بیخیال غیر امریکا بشم و بعد تافل اسپرینگ و فال 2013 اپلای کنم امریکا
2- برم اروپا بعد یک یا دو ترم یا ترنسفر کنم یا پذیرش امریکا از اونجا بگیرم بیام امریکا
3- برم اروپا دکترامو تبدیل کنم به مستر مجدد (اگه بشه!) و با یه مستر دیگه مجدد اپلای کنم امریکا (فک کنم احمقانه ترین کار ممکن این راه باشه!!)
و اما سوالاتی که برام پیش اومده:
دکترای اروپا رو ول کنم برم سفارت امریکا سر ویزا گیر میدن؟ ایا تو امریکا همچین کیس هایی دیدید؟ (کیس های ایرانی)
من ایران دارم مستر میخونم. اگه مستر مجدد امریکا پذیرش بگیرم نظام وظیفه رو نمیشه درستش کرد؟ (من سربازی معاف نیستم)
ممنون از وقتی که میزاری
من که نفهمیدم چی شد اما این نظر من:۱- هیچ جای دنیا آمریکا نمیشه!۲- تافل رو دوباره امتحان بده مشکلت چیه؟ الان اگه سپتامبر امتحان بعدی میتونی واسه ۲۰۱۳ اپلی کنی۳- همینجوری که نمیونی پاشی بری سفارت ویزا بگیری ! پذیرش میخواد دنگو فنگ داره!۴- اینجا ۱ کی هستش که ایرانیه و ۲ تام مستر داره مدلشم ۴ هستش اما هیچ جا بهش پذیرش واسه دکترا ندادند دلیلش هم اینه که هیچی مقاله نداره و نمره زبانش خوب نیست! ۷ ترم اینجا داره مستر میخونه! پس مستر دوم زیاد برات مزیت نیستش فقط عمر به فنا میده!۵- دانشگاههای اینجا خیلی رو ترانسفر گیر هستند! بعید میدونم به سادگی بتونی از ۱ دانشگاه غیر آمریکایی با ۱ سیستم آموزشی متفاوت این کارو بکنی!۶- سفارت ممکن به هرچی دوست داشته باشه گیر بده! ۱ کی از ایرانیا داشت مالزی درس میخوند اینجا دوست پسرش با ۱ کی از استادای دانشگاه که تصادفا هم ایرانیه رابطه خوبی داشت! ۱ تا براش جور کرد که مثلند فاند داشته باشه بید اینجا مسترشو ادامه بده! دلم خنک شد ۱ بار تو مالزی ۱ بارم تو دبی رجکت شد.