(31-05-2012, 02:17 AM)لیدی نوشته: ...پس شدنیه ولی حالا نمیدونم چه بهانه ای جور کنم؟میتونید همون بهانه تغییر چهره ظاهری رو بیان کنید که قبول شدنش بستگی به سرهنگ داره...
نقل قول:و اینکه حالا برام عوضش کنن یا نه؟متاسفانه در مورد این سوالتون، با توجه به چیزی که در ارسال قبلی تون گفتید، اطلاعی ندارم

نقل قول:اگه کلا بگم پاسم گم شده چی؟چقدر طول میکشه پاس المثنی بگیرم؟ دردسرش کمتر نیست؟اگر شما اعلام مفقودی کنید، معمولا فرجه ای رو در نظر میگیرند برای پیدا شدن گذرنامه قبل از اینکه امکان صدور مجدد گذرنامه برای شما فراهم بشه (که در مورد گذرنامه حدود شش ماه است، به عنوان مثال این فرجه برای کارت ملی، حدود 6 ماه است!) که مسلما زمان بیشتری از شما گرفته خواهد شد ولی دیگه به سرهنگ نباید چیزی رو توضیح بدهید یا دلیلی بیاورید!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.