02-06-2012, 10:50 PM
(02-06-2012, 07:05 PM)mohamad0014 نوشته: دانشجویان اگر هماهنگی داشنه باشند می تونند از وزارت علوم یا هر جای دیگه درخواست بدند که با دلار نرخ مرکزی کارت اعتباری برای هزینه های اپلای صادر بشه یعنی از همون منبعی که ازر دانشجویی می دهند.
(02-06-2012, 08:16 PM)mohamad0014 نوشته: یکی باید بیاد جلوی این شرکت های سودجو بگیره.واقعاً همگی خوشحال می شیم اگر شما که چنین دیدگاهی دارید پا پیش بذارید و به حرفتون عمل کنید، وگرنه همه این حرفها کنار گود نشستن و لنگش کن گفتن خواهد بود.
در مورد هزینه زیاد این کارتها، من هم قبول دارم این مورد رو. اما اینکه بگیم برای کارت 30 دلاری دلار رو 3000 تومن حساب کردند حرف درستی نیست. چون همونطور که امین به درستی اشاره کرد یه هزینه ثابت برای صدور کارت گرفته می شه و از اونجایی که این کار در بانکهای خارجی انجام می شه، پر واضحه که هزینه بیشتری بر دوش مشتری وارد می شه. در نتیجه در کارتهای نرخ پایین این هزینه ثابت خودش رو نشون می ده و این کارتها معادل ریالی زیادی برای دلارشون باید پرداخت بشه.
اما در کارتهای گرون تر این هزینه کمتر به چشم میاد. کارت 500 دلاری رو من 930 هزار تومن خریدم، زمانی که دلار حدود 1850 بود. خودتون می تونید حساب کنید دلار رو چند حساب کردند.
در کل خیلی ایده آلی هست بگیم حالا که ما همه جوره تحریم هستیم و هیچ بانک ایرانی خودش کارت اعتباری بین المللی صادر نمی کنه، ما بخواهیم این شرکت ها بدون هزینه اضافی برامون کارت بگیرن! اولاً مشخصه که اونها یه حاشیه ای برای سود خودشون کنار می ذارن، ثانیاً به دلیل نبود این بانکها در ایران، مبلغی اضافه تر نسبت به اون حالتی که بانک در خود کشور باشه گرفته می شه که خیلی هم عجیب نیست.