03-06-2012, 01:39 PM
(22-05-2012, 06:07 PM)Bahram نوشته: در برخی کشورها(منجمله استرالیا)، اگر بیش از یک سقفی (10000 AUD) دلار همراه داشته باشیم باید در فرودگاه claim کنیم. میخواستم بپرسم در آنصورت با پول چه میکنند؟ ممکنه مازادش رو دریافت کنند و بعداً بهمون بدند؟ آیا مشکلی پیش میاد؟ از دوستانی که اطلاعاتی دارند، ممنون میشم راهنمایی کنند.
(22-05-2012, 11:48 PM)Babak نوشته: در امریکا هم همین طوره و اگر مسافر بیشتر از ده هزار دلار همراه داشته باشه، باید در فرمهای گمرک بنویسه که داره پول رو وارد میکنه. اگر کسی که وارد امریکا میشه شهروند امریکا نباشه یا اقامت دائم امریکا رو نداشته باشه، در اغلب موارد میتونه پول رو با خودش بیاره و فقط ممکنه ازش بپرسند چرا این قدر پول همراهشه. اگر دانشجو باشید، میتونید بگید برای مخارج مدت اقامتتون و شهریه دانشگاهه و در اغلب موارد مشکلی نیست و بدون مشکل میتونید همه پول رو وارد کنید.ممنون از جوابتون، من کمی در این مورد تحقیق کردم و الان مطمئن شدم که در استرالیا میتوان تا هر مقدار را هنگام ورود به همراه داشت. فرقی هم بین افراد مقیم یا شهروند با توریست و دانشجو و غیره نیست.
در مواردی که شخص شهروند یا مقیم امریکا باشه، باید بگه که این پول رو از چه طریقی بدست آورده. اگر این پول درآمدی باشه که در خارج از امریکا کسب کرده، باید برای سودی که کسب کرده مالیات بده.
فقط مهم اینه که مسافر هنگام ورود باید مبلغ بیش از 10000 دلار رو اعلام کنه و آنها در جریان باشند، و مالیاتی کسر نمیشه.
.