04-06-2012, 01:02 AM
سلام
در مورد پذیرش از دانشگاه های کانادا و در رشته های مهندسی مهمترین فاکتور ارتباط با استاد قبل از اپلای در اون دانشگاه است. بجز دانشگاه های استان کبک بقیه دانشگاه های کانادا به زبان انگلیسی می باشند و لزوما مجبور به یادگیری زبان فرانسوی نیستید!
نکته مهم بعدی حساس بودن دانشگاه های کانادا روی مینیمم هاست. بعنوان مثال اگر نمره زبانتون یک نمره کمتر از مینیمم مورد نظر باشه به راحتی شما رو ریجکت می کنن، بنابراین از نمره زبان غافل نباشید.
اجازه کار به صورت پاره وقت و حداکثر 20 ساعت در هفته در خارج از دانشگاه محل تحصیلتونه.
پ.ن. استان کبک دو دانشگاه معروف انگلیسی زبان داره. مکگیل و کنکوردیا.
موفق باشید.
در مورد پذیرش از دانشگاه های کانادا و در رشته های مهندسی مهمترین فاکتور ارتباط با استاد قبل از اپلای در اون دانشگاه است. بجز دانشگاه های استان کبک بقیه دانشگاه های کانادا به زبان انگلیسی می باشند و لزوما مجبور به یادگیری زبان فرانسوی نیستید!
نکته مهم بعدی حساس بودن دانشگاه های کانادا روی مینیمم هاست. بعنوان مثال اگر نمره زبانتون یک نمره کمتر از مینیمم مورد نظر باشه به راحتی شما رو ریجکت می کنن، بنابراین از نمره زبان غافل نباشید.
اجازه کار به صورت پاره وقت و حداکثر 20 ساعت در هفته در خارج از دانشگاه محل تحصیلتونه.
پ.ن. استان کبک دو دانشگاه معروف انگلیسی زبان داره. مکگیل و کنکوردیا.
موفق باشید.
(28-05-2012, 07:30 PM)sanamsayna نوشته: سلام من داتشجوی سال 2 کارشناسی رشته مهندسی فناوری اطلاعات هستم می خواستم از حالا برنامه ریزی کنم تا به ارشد یا دکترا از یه دانشگاه تاپ کانادا بورسیه بگیرم زبانم هم در حد متوسط هست ولی می خوام روش کار کنم و تصمیم گرفتم فرانسه هم یاد بگیرم میشه بگید چه جوری برنامه ریزی کنم تا اونوقت واسم مشکلی نباشه و هم در مورد دانشگاه هم بگید کدوم دانشگاه واسه رشته من خوبه یه چیزی هم یادم رفت بگم من دوره تخصصی هم یاد می گیرم(mcitp ) می خواستم بپرسم چه قدر در بورسیه گرفتن تاثیر داره؟ و من اگه بورسیه بگیرم می تونم اونجا هم زمان با درس در یه کار مرتبط با رشته ام پیدا کنم؟پیشاپیش بابت جواب ممنون
آنگاه
خورشید سرد شد
و برکت از زمین ها رفت...
خورشید سرد شد
و برکت از زمین ها رفت...