04-06-2012, 11:37 PM
(04-06-2012, 01:31 PM)mehdi adeli نوشته: سلام ، بسیار ممنونم برای پاسخگویی پویای شما و قوت قلب دادن به دوستانت .دانشگاه UIUC.
میدانم سرت فوقالعاده شلوغه ولی با همه این مشکلاتت ، بازم زحمت میکشی ، ودیگرانو امیدوار میکنی ، این کاره بسیار بزرگی است .
در ارتباط با رشتم ، من اگر فرصت برایم جهت تحصیل فراهم شود ، در انتخاب یک شاخه دیگری از مهندسی صنایع کاملا انعطاف پذیرم ، یعنی اگر شاخه دیگری شد مشکلی ندارم ، چون می دانم خیلی از بچه ها مثلا از ایمنی الان دارن تولید میخونن .
دیگری در ارتباط با رشته خودم من خیلی سرچ کردم ولی رشته خودم را با این گرایش نیافتم ، اگر ایرادی نداره اون چند تا دانشگاه رشته ایمنی صنعتی برایم بگذارید تا یه سری بزنم .
اختراعاتمو موضوعش را می گذارم تا ببنید و نظرتونو بفرماییددر پایین گذاشتم 1 و 2و3 ) و دو اختراع دیگه هم دارم کار میکنم .
موضوع 2 مقالمو هم برات میذارم ولی هنوز کار داره تا کامل بشه به این دلیل من اینو تو رزومم in progress گذاشتمش .( در پایین گذاشتم 4 و 5)
ولی هر چی سرچ میکنم استادای مرتبطو پیدا نمیکنم .
به نطرت من حدودا واسه چه رنک های آمریکا میل بزنم موفق میشوم ؟ : Inventions
1-Power plant Fin tube machine (with frequency welding) in the field of power plants and oil and gas industries -
2-High-pressure Expander machine CNC in the field of condenser and operator -
3-Quadrangular Fin machine Rotor and Stator -
Scientific Contributions :
4- utilizing a fluid which could make the friction against corrosion zero.(in progress)-
5-the loss prevention of boilers and pressured reservoirs during their manufacture and transportation . (in progress)
این دانشگا رنک ۴ یا ۵ هستش و بسیار خوب.
شما خیلی به گرایش تولید نزدیکید. تو خیلی از دانشگاها گرایش تولید پیدا میشه. مثل اینها:
U of Texas at Hu
NCSU
WPI
SUNY-Binghampton
SUNY-Buffalo
,,,,,,,,
اینکه حدوداً چه رنکی رو من نمیتونم بگم اما من خودم با رزومه خیلی خیلی بهتر از شما از جاهایی مس Lehigh و خفن تر رجکت شدم برای فاند. البته نمیشه این موضوع رو تعمیم داد اما خوب بالاخره.
بله استاد پیدا کردن هم خودش مکافاتی هستش. اما شما فعلا وقت داری پس ادامه بده.