05-06-2012, 12:32 AM
(04-06-2012, 11:21 PM)QUPHAS نوشته: 1-اگر من بخوام برای سفر علمی سند بذارم روال با معافیت تحصیلی چه فرقی داره؟ امکانش هست مراحل پیش روم رو خیلی خلاصه لیست کنید.1- روال فرقی ندارد. در مورد سفر علمی، شما مدرکی دال بر علمی بودن سفرتون ارائه می دهید (گواهی ارائه مقاله، پرینت ثبت نام زبان و...) که به تائید دانشگاه/وزارت علوم رسیده ولی در معافیت تحصیلی، گواهی پذیرش از دانشگاه مقصد که به تائید وزارت علوم رسیده رو به نظام وظیفه تحویل خواهید داد. روند دقیق این کار (معافیت تحصیلی) رو میتونید از اینجا پیگیری کنید.
2-با توجه به اینکه ضمانت 5میلیونی میخواد مینیمم ارزش ملک میتونه کمتر از اون 18 میلیون باشه؟
3-اگر توی سند اسم شخص دیگه ای هم باشه، اون شخص یا وکالتش لازمه؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.