05-06-2012, 09:09 AM
(04-06-2012, 02:31 PM)nasi نوشته: مرسی از جوابتوندر رشته کامپیوتر که من خبر دارم، مقالات زیادی هست که از صنعت بیرون میاد و اتفاقا در بسیاری از مواقع مقالات باارزشی هستند و از مقالههایی که از دانشگاهها بیرون میاد هم با ارزش ترند به خاطر این که یک مشکل واقعی رو حل کردند و تونستند کار رو در حد داشتن محصول به انجام برسونند.
یعنی ارزش مقاله پایین نمیاد اگر اسم دانشگاه توش نباشه ؟
ارزش مقاله عمدتا به جایی که مقاله درش چاپ شده و کیفیت محتوای مقاله بستگی داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.