06-06-2012, 08:28 PM
(06-06-2012, 07:54 PM)sendelbor نوشته: سلام به همگی دوستانسلام دوست خوبم
من سرباز سپاهم و 8 ماه از خدمتم مونده بدلیل یه سری مشکلات شدیدا به کسری خدمت 2ماه یا سه ماه احتیاج دارم.میخواستم بدونم میشه پروژه ساخت یا تحقیقاتی انجام بدم و کسری بگیرم.من لیسانس الکترونیکم در زمان دانشجویی توی یه پروژه برا قرارگاه خاتم الانبیا همکاری داشتم البته از راه دور.
دوستان عزیز من فرصت لازم برا پرسو جو ندارم.چون خیلی به من مرخصی نمیدن که دنبال این کار باشم خواهشا اگه راهی هست به من بگین
ممنون از همه دوستان منتظر پاسخ شما هستم
با عرض خوش آمدگویی به شما باید بگم، که امکانش هست که شما یک پروژه بگیرید و انجام بدهید و بعد کسری خدمت هم بگیرید، ولی با توجه به شرایط کنونی شما که در حین خدمت هستید خیلی دشوار خواهد بود.
حداقل یکبار باید به پژوهشکده یا سازمان مورد نظر مراجعه کنید که رزومه یا پایان نامه خود را به اونها نشان دهید و صلاحیت شما تایید شود.
یکبار دیگه حضوری باید مدارکتان را به قسمت اداری اون سازمان برده تا پروژه ثبت شود.
چندین بار هم در طول پروژه باید گزارش کار خود را تحویل دهید.
یکبار هم دفاع پروژه شماست و تازه بعد از اون نامه نگاری های آن برای گرفتن نامه و دفاع از کسری خدمت در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح شروع میشه.
در کل، روند طولانی مدتی در انتظار شما خواهد بود، ولی در صورتی که مسئولین پروژه، از آشناهای شما، یا توانایی مرخصی های لازم را داشته باشید برای شما امکان پذیر خواهد بود.
ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.