06-06-2012, 08:46 PM
(06-06-2012, 07:45 PM)میلاد نوشته: والا دقیقا نمیدونم چه کسانی میتونن برای تابستون بگیرن. البته میشه خدس زد کسایی میتونن بگیرن که مشغول به تحصیل باشن، اما در عمل هنوز نمیدونم چه کاری انجام میدن. من خودم اشتغال به تحضیلی که 5-6 ماه پیش به وزارت علوم دادم شامل تابستون هم میشد، دیروز چک کزدم دیدم میتونم برای تابستون رو نامه بگیرم. در نامه قبلی که وزارت علوم به من داد تابستون رو ننوشته بود، و حالا میتونم برای تابستون هم اقدام کنم.ممنونم از توضیحات کاملت میلاد عزیز. البته برای بنده این قضیه دقیقا برعکس بود یعنی با اینکه وزارت علوم نامه رو برای 6 ماه داده بود بانک تنها حاضر به دادن 5 ماه شد. به هرحال متاسفانه به دلیل اینکه این اولین بار هست که این اتفاق می افتد و هنوز سیستم در حال ازمون و خطا هست امکان داره بشه خوش شانسی آورد یا بد شانسی.
البته خیلی وقت ها بانک ها خودشون 12 ماه هزینه زندگی رو میدن. مثلا نامه ترم دوم شما برای 5 ماه ترم دوم هست اما با بانک صحبت کنید معمولا قبول میکنن که تابستون رو هم با همون نامه بدن. چون هنوز بانک نمیدونه که وزارت علوم برای تابستون جداگانه نامه میده!
سوال دیگری هم برای من پیش اومده میلاد جان که واقعا" نمیدونم قضیه از چه قراره؟ ایا میشه به طور مثال برای ترم پاییز با گواهی اشتغال به تحصیل ترم بهار نامه دریافت کرد و بعد گواهی اشتغال به تحصیل ترم پاییز رو هم به بانک و هم به وزارت علوم ارایه داد؟
چون در این صورت دانشجو ناچار میشه ارز رو از بازار ازاد تهیه و بعد ارز دانشجویی رو جایگزین اون کنه.
از وقتی که میگذاری، سپاس گذارم