06-02-2011, 12:59 PM
برای اسپیکینگ کلاس های بحث ازاد و برای رایتینگ کلاس های رایتینگ می تونه خیلی مفید باشه.فقط فراموش نکنید که هدف شما ایلتس است.در مجموع بخش اسپیکینگ ایلتس از نظر من ساده ترین بخش امتحان است و همیشه نمره من بین 0.5 تا 1 نمره بالاتر از نمره کلم می شد.در نظر بگیرید که اسپیکینگ من اصلا هم خوب نبود.می توانید خودتان هم با با کار ضبط صدای خود و کار کردن با یکی از کتاب های معروف اسپیکینگ ایلتس مثل کتاب ایروانی جلو بروید ولی کلاس های بحث ازاد و یا پیدا کردن یک پارتنر بسیار مفید تر است.
برای رایتینگ 3 مورد را باید تقویت کنید:
دامنه لغات: که می توانید با خوندن کتاب های لغت مختلف تقویتش کنید و نیازی به کلاس ندارد.
گرامر:این بخش هم خودتان می توانید مطالعه کنید و احتیاج به کلاس نیست.
اصول انشا نویسی:این قسمت از نظر من بهتر است به یک کلاس مناسب بروید.موسسات خوبی الان کلاس های رایتینگ برگذار می کنند که در ان اصول درست انشا نویسی اموزش داده می شود.بر خلاف تصوری که خیلی از دوستان دارند متاسفانه ما حتی در انشا فارسی نوشتن هم اصول را رعایت نمی کنیم.
برای بخش سوم خودتان هم می توانید از روی کتاب های موجود در بازار مطالعه کنید ولی کارایی کلاس رو ندارد و وقت زیادی می گیرد.با چند ساعت کلاس گرفتن با یک معلم خوب تفاوت زیادی در سبک نوشتن افراد ایجاد می شود.
موفق باشید
برای رایتینگ 3 مورد را باید تقویت کنید:
دامنه لغات: که می توانید با خوندن کتاب های لغت مختلف تقویتش کنید و نیازی به کلاس ندارد.
گرامر:این بخش هم خودتان می توانید مطالعه کنید و احتیاج به کلاس نیست.
اصول انشا نویسی:این قسمت از نظر من بهتر است به یک کلاس مناسب بروید.موسسات خوبی الان کلاس های رایتینگ برگذار می کنند که در ان اصول درست انشا نویسی اموزش داده می شود.بر خلاف تصوری که خیلی از دوستان دارند متاسفانه ما حتی در انشا فارسی نوشتن هم اصول را رعایت نمی کنیم.
برای بخش سوم خودتان هم می توانید از روی کتاب های موجود در بازار مطالعه کنید ولی کارایی کلاس رو ندارد و وقت زیادی می گیرد.با چند ساعت کلاس گرفتن با یک معلم خوب تفاوت زیادی در سبک نوشتن افراد ایجاد می شود.
موفق باشید
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است
جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است