(08-06-2012, 07:02 PM)ahmadpashaei نوشته: برای کسایی که اول کاردانی گرفتن و تمام ترمها و در نهایت در ورودی خودشون شاگرد ممتاز شدن اسمشونم به انجمن ملی نخبگان اعلام شده هر ترم، باید یک گواهی جدا از دانشگاه کاردانی بگیرن؟احمد جان،
حالا من در ترم 4 کارشناسی ناپیوسته هستم که باید آخرای پاییز اپلای کنم و در سه ترم شاگرد اولی دارم(این ترمم میشم) گواهی شاگرد ممتازی صادر میشه؟! چه مدرکی بگیرم که بگم در این مقطع هم شاگرد اول بودم تا حالا؟
اصولا در چنین مواردی فقط ذکر این مورد در رزومتون کافی هست و مدرکی دال بر صحت حرفتون ازتون نمیخوان.مگر در شرایط خاصی.همچنین علاوه بر ذکر در رزومه،می تونید از اساتیدی که براتون توصیه نامه می نویسند هم بخواید این شاگرد اول بودن شما رو قید کنند تا قابلیت اطمینان به حرف شما بالاتر بره.
ولی بطور کلی برای هر مقطعی اگر به آموزش دانشگاهتون مراجعه کنید، باید بگید گواهی رتبه می خواید.یعنی نامه ای که در سربرگ دانشگاه و به همراه مهر و امضای مسئول مربوطه(که اغلب مدیر گروهتون یا معاون آموزشی دانشکده می باشد)،باشه و در اون رتبه شما و ممتازیتونو در بین تعداد اِن نفر ورودی ذکر کرده باشه.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"