10-06-2012, 10:18 AM
از نظر مقاله به خصوص در صورتی که مقالههای ISI شما چاپ بشه، وضع شما خوب خواهد بود، ولی نقطه ضعف بزرگ رزومه شما معدل لیسانسه که متاسفانه خیلی هم مهمه. داشتن مقالههای زیاد و معدل کارشناسی ارشد تا حدودی معدل پایین لیسانس رو جبران میکنه ولی باز شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاههای خوب امریکا (رنک حدود ۵۰ تا ۱۰۰) زیاد نخواهد بود، مگر این که بتونید نمره خیلی خوبی در GRE بیارید (به معیار قدیم ۱۳۰۰ به بالا). یک مساله دیگه اسم دانشگاهیه که ازش مدرک گرفتهاید. دانشگاههایی که شما درش درس خوندید در امریکا و کانادا خیلی شناخته شده نیست، به همین خاطر اسم دانشگاه احتمالا کمک زیادی به شما نخواهد کرد، اما این رو هم در نظر داشته باشید که امریکا و کانادا دانشگاههای خیلی زیادی دارند و بسته به کیفیت دانشگاه و میزان رقابتی بودنش شانس شما کم یا زیاد خواهد شد. من فکر میکنم که شما بتونید از دانشگاههایی که رنک معمولی دارند، مثلا رنک ۱۰۰ به بالا پذیرش بگیرید، ولی گرفتن فاند احتمالا چندان ساده نباشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.