10-06-2012, 12:48 PM
(10-06-2012, 10:18 AM)Babak نوشته: از نظر مقاله به خصوص در صورتی که مقالههای ISI شما چاپ بشه، وضع شما خوب خواهد بود، ولی نقطه ضعف بزرگ رزومه شما معدل لیسانسه که متاسفانه خیلی هم مهمه. داشتن مقالههای زیاد و معدل کارشناسی ارشد تا حدودی معدل پایین لیسانس رو جبران میکنه ولی باز شانس گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاههای خوب امریکا (رنک حدود ۵۰ تا ۱۰۰) زیاد نخواهد بود، مگر این که بتونید نمره خیلی خوبی در GRE بیارید (به معیار قدیم ۱۳۰۰ به بالا). یک مساله دیگه اسم دانشگاهیه که ازش مدرک گرفتهاید. دانشگاههایی که شما درش درس خوندید در امریکا و کانادا خیلی شناخته شده نیست، به همین خاطر اسم دانشگاه احتمالا کمک زیادی به شما نخواهد کرد، اما این رو هم در نظر داشته باشید که امریکا و کانادا دانشگاههای خیلی زیادی دارند و بسته به کیفیت دانشگاه و میزان رقابتی بودنش شانس شما کم یا زیاد خواهد شد. من فکر میکنم که شما بتونید از دانشگاههایی که رنک معمولی دارند، مثلا رنک ۱۰۰ به بالا پذیرش بگیرید، ولی گرفتن فاند احتمالا چندان ساده نباشه.بابک عزیز
ممنون از وقتی که برای من (همه)گذاشتی
این روحیه کمکت به بچه های ایرانی رو خیلی دوست دارم.
به نظرت اگر برای اروپا اقدام کنم بهتر نباشه؟
چون این طور که من از سرچم مطلع شدم، اروپا به معدل و دانشگاه زیادحساس نیست و رزومه خوب مهمه براش.
می تونم از اونجا پدبرش بگیرم؟