(10-06-2012, 10:20 PM)Afede نوشته: سلامسلام دوست عزیز
من فارغ التحصیل رشته گرافیک در مقطع کارشناسی از دانشگاه چمران اهواز هستم،
میخوام فوق رو در زمینه تایپوگرافی در خارج از کشور بخونم
معدلم 18.02 هست و هیچ سابقه یا رزومه خاصی ندارم
واسه زبان فعلا کلاس میرم
باید چجوری و از کجا شروع کنم؟!
من با رشته شما آشنایی ندارم و نمیدونم امکان دادن مقاله در اون چقدره. ولی معمولا برای ارشد از متقاضی توقع ندارن که مقاله داشته باشه. معدل شما خیلی خوبه.
در حال حاضر تا زمان شروع برای پذیرش که معمولا از اواخر شهریور شروع میشه زمان خوبی دارین که بتونین خودتون رو آماده کنین. شما باید امتحان زبان بدین. یا تافل یا آیلتس. همچنین باید دانشگاه هایی که رشته شما رو دارن سرچ کنین. برای این کار هم میتونین در سایت دانشگاه ها در قسمت programs بگردین. اسم دانشگاه ها رو میتونین از روی رنکینگ های مختلفی که وجود داره پیدا کنید. مثلا یکی از معتبرترین رنکینگ ها Times هست.
فکر میکنم رشته های هنری مثل شما باید یک Portfolio تهیه کنن که یک مجموعه از کاراشونه (مطمئن نیستم) تو سایت دانشگاه های مختلف یک قسمت داره به اسم Admission requirements که معمولا برای هر program به صورت جداگانه شرایط مورد نیاز برای متقاضی رو نوشته.
معمولا برای فوق نسبت به دکترا شانس گرفتن فاند کمتره. ولی این به این معنی نیست که گرفتن فاند غیر ممکنه. میتونین برای دانشگاه های اروپایی که شهریه ندارن اقدام کنین مثلا دانشگاه های آلمان.
پیشنهاد میدم این تاپیک ها و انجمن های رو به تدریج بخونین تا بیشتر آشنا بشین با پروسه پذیرش.
فلوچارت پذیرش
آیلتس
تافل
GRE
مدارک مورد نیاز