(11-06-2012, 01:44 AM)3lham70 نوشته: سلام دوست عزیز.دوست عزیز
من یه سال دیگه لیسانس گیاهپزشکی از دانشگاه ازاد میگیرم .معدلم هم بالا نیست. 14 هست.تا الان یه پروژه تحقیقاتی در حال انجام دارم(ایده و فعالیتش واسه خودم بوده یعنی کسی رو این پروژه کار نکرده) و یه مقاله علمی دارم که هنوز به ثبت نرسیده..در این پست ها زیاد در مورد رشته های کشاورزی و بیولوژیکی صحبت نشده..میخواستم بدونم برای فوق لیسانس با این رزومه کدوم کشور ها امکان اپلای من بالاست.(المان - کانادا - نروژ - هند - امریکا - اروپا و... ) .من واسه دانشگاه کورنل اپلای ارسال کردم .هنوز جوابی نگرفتم و دانشگاه واشنگتون هم خیلی هزینه بالایی داشت و هم واسه دانشجویان خارجی شرایط سختی رو گذاشته بود .من فقط با اساتید واشنگتون در حال مکاتبه هستم.اصلا برای کدوم کشور احتمال بورس من وجود دارد؟
ببخشید اگه اینجا سوالمو مطرح کردم چون در مورد تنحوه پذیرش واسه رشته کشاورزی مطلبی پیدا نکردم.
ممنوووووووووووون.
نگفتید برای ارشد می خواید تو چه شاخه ای ادامه بدید. چون با لیسانس گیاه پزشکی شاخه های ارشدی که میتونید ادامه بدید یا بیماری شناسی هست ( گرایش های قارچ، باکتری، ویروس، نماتد) یا حشره شناسی و یا بیوتکنولوژی کشاورزی . در امریکا این رشته ها معمولا جز دپارتمان های بیولوژی هستن و دپارتمان های کشاورزی بیشتر شامل رشته هایی مثل زراعت هستن. تا جاییکه من اطلاع دارم هلند یکی از گزینه های خیلی خوب برای رشته های کشاورزی و گیاه پزشکی هست. امریکا هم که اینقدر دانشگاه داره که بتونید چیزی که میخواید رو توی یه تعدادشون پیدا کنید. اپلای کردن برای امریکا نسبت به کشورهای دیگه هزینه های بیشتری داره و باید منطقی اپلای کنید و خودتون رو محدد به چند دانشگاه تاپ نکنید. و همچنین نظر شخصیه من اینه که جایی اپلای کنید که قبلا با استادی از اون دانشگاه مکاتبه کردید و تا حدی شما رو تایید کرده باشه و بهتون اوکی داده باشه . اینجوری شانس پذیرشتون بالاتر میره. بخصوص که دانشگاه های امریکا همه خیلی پرطرفدار هستن و رقبا رو نباید دست کم گرفت.
این خیلی عالیه که شما به عنوان یه دانشجوی سال سوم لیسانس پروژه تحقیقاتی دارید و مقاله داشتید . این نقطه قوت خوبی تو رزومه شما هست.پیشنهاد من به شما اینه که در این یه سال باقیمانده تمام تلاشتون رو بکنید که تا جاییکه امکان داره معدلتون رو بکشید بالا و همچنین زبان بخونید. برای امریکا علاوه بر تافل به نمره GRE هم نیاز دارید. همچنین چندماه قبل از اپلای به استادایی که به کارشون علاقه مندید ایمیل بزنید. در کل برای جستجو رد سایت دانشگاه های مختلف و پیدا کردن اساتیدی که کارشون به علاقه شما نزدیک باشه باید وقت زیادی بذارید. اگه زودتر هم شروع به جستجو کردید میتونید مشخصاتشون رو یادداشت کنید و چندماه مونده به اپلای بهشون ایمیل بزنید. خودتون رو محدود به یکی دو کشور خاص نکنید . دانشگاه های کشورهای مختلف رو بگردید . در نهایت میتونید جاهایی رو که بهتون جواب مساعدتری داده بودن اپلای کنید. در ضمن برای پیدا کردن استادها در زمینه plant pathology یا Entomology لیست اساتید دپارتمان های بیولوژی رو بگرد بخصوص در مورد دانشگاه های امریکا . دپارتمان کشاورزی همونجوری که گفتم بیشتر در محدوده زراعت فعالیت میکنن.
موفق باشی.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نیما