(11-06-2012, 01:17 AM)MaMi نوشته: (تجربه یکی از دوستان من) دانشگاه ها از زمان های برگزاری امتحان GRE خبر دارند و اگر تنها مورد غایب (!) در پرونده شما نمره GRE باشه، کمی تامل و صبر خواهند کرد...البته بستگی به دانشگاه و حتی دپارتمان مربوطه هم دارد.
(11-06-2012, 03:28 AM)Karim نوشته: لزوما اینطوری نیست که دانشگاه از زمان برگزاری جی آر یی در ایران خبرداشته باشند زیرا در ایران فقط فرم کاغذی برگزار میشه در حالی که بقیه جاهای دنیا اکثرا فرم کامپیوتری برگزار میگردد و بیشتر از سه بار در سال این آزمون برگزار می شود....من تکمیل میکنم حرفم رو (چون امروز از دوستم پرسیدم موضوع تاخیر ارسال نمره GRE اش رو)
حرف شما درسته کریم جان، ایشون چون رزومه نسبتا خوبی داشت، به مسئول دپارتمان ایمیل زده بوده و شرایطش رو گفته بود (1-تاریخ امتحان 2-امتحانی که داده Paper Based است و مدتی طول خواهد کشید تا جواب به دانشگاه ارسال بشه) و خودش هم میگفت جالب بود براش که دپارتمان مربوطه موافقت کرد با این موضوع!
به هر حال و با توجه به تجربیات دوستان

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.