(11-06-2012, 12:44 PM)Karim نوشته: درود بر شماببخشید من هنوز نفهمیدم دلیل وجود این تاپیک چی هستش؟
دوستان لطفا، در این تاپیک هر گونه تجربه ، نظر، دیده ، شنیده،(مستند یا غیر مستند) در ارتباط با ورود به دانشگاههای تاپ دنیا با تاکید بر آمریکا(یک تا ده) در تمامی مقاطع از لیسانس تا پست دکترا وحتی استخدام شدن در این دانشگاهها دارید، در این تاپیک قرار دهید.
مرسی
شرایط ورود برای همه دانشگاههای اینجا (آمریکا) ۱ کی هستش! فقط به دلیل رقابت زیاد ور میدارند اپلیکنت ها رو Sort میکنند و بعدش انتخاب میکنند! این دیگه تحلیل نمیخواد!
خیلیها هم بودند که خیلی رزومه خوبی داشتند اما نتونستند وارد ۱ سری دانشگاها بشند. دلیلشم فقط رقابت بالاست.
مساله بعدی این هستش که شما میونی وارد دانشگاهی مس Standford بشی! اصلا کار سختی نیست اما باید سالی 60000 - 80000 $ پول بدی! یعنی به شما فاند رو نمیدند! ورود به این دانشگاها کار زیاد سختی نیست اما گرفتن اون فاند سخته!
برای مثال این جمله رو در سایت دانشگاه ( Purdue (Rank 9 in ISYE توجه کنید:
Multi-year fellowships, teaching assistantships, and research assistantships are available on a competitive basis, with higher priority given to top Ph.D. applicants who have demonstrated research
ability through publication and/or M.S. thesis.
به سادگی داره میگه که حتا نمره زبان هم زیاد برا ما مهم نیست! دقیقند چیزی که اینجا موقعی که استادم میخواست به من فاند بده اتفاق افتاد. ۱ نگاهی به نمرهای زبانو معدلم کرد بعدش سریع رفت رو مقالهها و کلی سوال پیچ کرد منو! حتا من توی ۱ جلسه ۲ ساعت گفت فلان مقالتو اسلاید کن بیار پرزنت کن و کلی سوال پرسید.