(12-06-2012, 12:17 AM)Karim نوشته: to Mike:من الان امریکام. ما ترم بعدی ۱ نفر هیأت علمی جدید گرفتیم که البته کارش کلند چیز دیگی هستش و چون میخواستیم ۱ پوزیشن جوینت داشته باشیم ورش داشتیم. من عضو ۱ سرچ کمیتی بودم که این آدمارو انتخاب میکرد برای مصاحبه.
هدف از ایجاد این تاپیک :چطور میشه وارد دانشگاههای تاپ 10 دنیا شد چون ورود به این دانشگاهها شرایطه خاص تری و میطلبد. البته شاید از ما گذشته باشه ولی بهرحال فک می کنم موضوع آنقدر اهمیت داره که در یک تاپیک جدا راجع بهش بحث بشود تا بقیه بتونند از مباحث مطرح شده سود ببرند.
to Behnoush":
با محمد موافقم که ورود به این دانشگاهها تضمین کننده خیلی چیز هاست و بنظرم فکر کردن برای ورود به این دانشگاهها وقت و انرژی تلف کردن نیست چون مثلا وقتی هدف یک داوطلب ورود به این دانشگاهها باشه باید به اون سمت برنامه ریزی کنه. اتفا قا من همین امروز سایت دانشگاه جان هاپکینز رو چک کردم و در صحفه مربوط به دانشجویان چشم بادامی ها نسبتا زیادی بین آنها بود و فارغ التحصیل تایوان، چین و حتی غیر چشم بادامی ها هم فارغ لتحصیل هارواد و.. نبودند بلکه فاغ التحصیل دانشگاههای در جه دو. آمریکا بودند و نکته بسیار جالب توجه سی وی این دانشجویان بود البته فقط مقالاتوشن رو گذاشته بوند و هر کدام از انها 2-3 تا مقاله متوسط و برخی اسمه چندم در اون مقاله ها بودندو من با دیدن این مقالات به خودم امیدوارم شدم( لوووووووول)
بنظرم اینطوری میاد حداقل در مورد رشته خودم رو عرض می کنم دانشجویان این دانشگاهها موجودات عجیب و غریب و با سی وی فوق العاده قوی نیستند! و هر کسی که فرصت و انرژی رو داره بنظرم چند سال پشت دکترا بمونه(بروزن پشت کنکور!) تا وارد این دانشگاهها بشه مثلا جی آریی جنرال و حتی سابجکت رو به حدا اعلا برسونه و مقالات خیلی خوب بده، بنظر می رسد که ارزشش رو داشته باشه.
در زیر هم چند تا دانشگاهها یا کالج هایی هستند که بچه های جان هاپیکینر مدرک لیسانس و ارشدشون رو گرفته اند ومی بینید که دانشگاه قبلیشون خیلی هم تاپ نیستند !!
Peking Union Medical Colleg
North Carolina State University
Wheaton College
University of Maryland Eastern Shore
University of Notre Dame
National Taiwan University
University Clemson
شاد باشید
۲-3 تا دانشجو و ۲-۳ تا استاد.
۳ نفر رو مصاحبه کردیم:
۱- University of Missouri
2- Standford University (Post Doc)
3- Purdue (Post Doc)
توی این ۳ تا اون اولی که فقط دکترا داشت از همه بهتر بود. طرف هیولایی بود واسه خودش و همینطورم که میبینید دانشگاهش اصلا رنک نیست!
اون استندفردی از همه شوت تر بود! حتا ۱ بار سر صبحونه خوردن احساس کردم که ۱ حالت عرفانی داره! طرف اصلا تو هپروت بود! ۱ بار حتا بهش به شوخی گفتم اهل چیزی هستی؟
و اون آخریو من از همه بیشتر دوست داشتم آخه کارش به کار من شبیه بود!

درآخر آفر رو به اولی و ۳ومی میخواستند بدند که من و ۱ کی از استادا خیلی زور زدیم تا رئیس دپارتمان و راضی کنیم اون آخریو ور داره!
guess what!
اون آخری آگوست میاد اینجا.
حالا اون بالا ۱ کی از دوستان استدلال کرده که اگه از ۱۰ تای اول باشه کار براش بیشتره. بیا اینم ۱ نمونش. موقع مصاحبه میای میخوری به پست ۱ آدم دگر اندیش مثل من همه محاسبات رو کاغذ به هم میریزه! کار پیدا کردن تو آمریکا هیچ ربطی به نوع دانشگاه و . . . نداره.
خوشبختانه شرکتهای آمریکایی مثل ایرانخودرو نیستند که هرکی از ۱ دانشگاه خاص ۱ تیک کاغذ گرفت دستش بگن به به بفرمایید تو! اینجا به کار شما اهمیت میدند نه اسم دانشگاه تون.
موضوع دیگه اینکه این تاپیک اصلا وجودش هیچ معنی نداره. چیزیو که همه میدونند و واضح هستش که نباید در بارش اغراق کرد یا تحلیلش کرد!
همونطور که قبلا گفتم کاری نداره رفتن به این دانشگاها اما گرفتن اون فاند مهم هستش. من دوستی دارم که برزیلی هستش. و اینجا ۱ ترم مهمون. تابستون رفتش
استندفورد! ازش پرسیدم مقاله داری؟ گفت نه! گفتم جیآرای دادی؟ گفت من ۱ ترم مهمونم دیگه جیآرای نمیخواد! گفتم پس چطوری رفتی اونجا ؟ گفتش اولا که فقط ۱ ترم تابستونو میرم. بعدشم من بورس دولت خودمونم اونا خرجشو میدند!
حالا چون رفیق من رفته اونجا نابغه بود؟ ایشون فقط چون پول داشته داره میره اونجا!