(15-06-2012, 02:10 PM)waterfall نوشته: از راهنمایی همه دوستان متشکرمدر مورد ددلاین دانشگاهها :
بله فکر می کنم اینطور که از شواهد پیداست باید امتحان رو دوباره بدم. ولی با توجه به اینکه امتحان بعدی آبان هست می ترسم به ددلاین دسامبر نرسم!
آبان دیر نیست؟ مهر General دارم و نمی تونم به تاریخ مهر برسم.
بهتره از همین حالا فایلی از دانشگاههای مورد نظرتون تهیه کنید و اطلاعاتی مثل مدارک مورد نیاز دانشگاه و ددلاین گرایشهای مورد نظرتون مشخص کنید.
در مورد سابجکت:
اول اینکه در کل برای این رشته تا اونجاییکه من دیدم تمام دانشگاهها پذیرش ترم پاییز دارن بر خلاف رشته های دیگه که ممکنه در بهار یا تابستان هم پذیرش داشته باشن. دوم اینکه ددلاین دانشگاهها برای روانشناسی بین اول دسامبر تا 15 ژانویه هست که البته برا ی هر گرایش مقداری متفاوت هست. برای گرایش بالینی ددلاینها زودتر از گرایش نوروسایکولوژی و سایر گرایشها هستند. مثلا در یک دانشگاه برای گرایش بالینی ممکنه ددلاین اول دسامبر باشه و برای نوروسایکولوژی یا گرایشهای دیگه 15 دسامبر یا اول ژانویه.
اگه بخواین برای سابجکت آبان ماه شرکت کنید دانشگاههایی که ددلاین اول دسامبردارن و از دست میدین. فاصله بین دو امتحان در مهر یک هفته هست ( سابجکت و جنرال) .نظر من اینه که اگه امسال تصمیم قطعی برای اپلای دارین و شاغل نیستید بهتره هر دو امتحان رو شروع به خوندن کنید. شما قبلا یه بار امتحان دادین پس آمادگی ذهنی خوبی دارین. بعد از امتحان دستتون میاد که چه کار کردین. اونوقت فرصت دارین در صورت نیاز دوباره در آزمون آبان ماه شرکت کنید.
موفق باشید