16-06-2012, 10:34 PM
امین جان تشکر از راهنماییتون.
پس از آخر نتونستید برای فرصت مطالعاتی برید؟
چطوری فهمیدید اون دانشگاه فرصت مطالعاتی برای ارشد داره؟
(اگه سرچ زدی به چه صورت)
پس از آخر نتونستید برای فرصت مطالعاتی برید؟
چطوری فهمیدید اون دانشگاه فرصت مطالعاتی برای ارشد داره؟
(اگه سرچ زدی به چه صورت)
(16-06-2012, 09:05 AM)amin_mb نوشته: سلام دوست خوبم، و امیرحسین گل.
اینجوری هم نیست که اصلا تعریف شده نباشه، بهتر بگیم، مرسوم نیست.
دانشگاه آزاد که اصلا تعریف شده نیست براش ولی کسی را می شناسم که اگه شما هم در گوگل سرچ کنید می تونید بررسی کنید. تونسته بود در دانشگاه آزاد قزوین در رشته مکاترونیک لینک های لازم را انجام بده، و پروژش یک Joint Project بین دانشگاه آزاد قزوین و دانشگاه چالمرز سوئد تعریف شده بود. برای پیاده سازی سیستمش، از تجهیزات آزمایشگاه مکاترونیک دانشگاه چالمرز استفاده کرده بود.
بنده خودم ترم سوم ارشد که بودم، از دانشگاه دلفت هلند، تونستم یک فرصت مطالعاتی سه ماه بگیرم که زیر نظر یک دانشجوی دکتری اونجا، پایان نامه ام را تمام کنم.
گرفتن این پذیرش، مثل پذیرش فوق بود، یعنی ازم خواستند که ریزنمرات لیسانس و فوق لیسانس و مقالات و مدارک دیگه را براشون بفرستم و اونها بررسی کردند و گفتند که به شرط اینکه دانشگاهت نامه رسمی بده می تونی سه ماه اینجا باشی. گفتند ویزات را خودمون مشکلش را حل می کنیم، مثل یک دانشجوی فوق اینجا باهات برخورد میشه و می تونی از کل امکانات استفاده کنی، فقط تاکید می کردند که پولی بهت داده نخواهد شد.
ولی خوب دانشگاه آزاد مشهد اصلا نامه نظام وظیفه را نداد، چه برسه به اینکه نامه به دلفت هلند بده.
ولی واقعا اگه هدفت این هست، ناامید نشید برید دنبالش، ولی زیاد دلتون را خوش نکنید.
ارادت