۱ لحظه صبر کنید و این چیزیی رو که من مینویسم با هم بخونیم. من دیدم اون بالا خیلی از بچههای با تجربه دارند ۱ چیزیی رو با هم قاطی میکنند لذا با وجود اینکه زیاد دوست نداشتم از خودم بنویسم مینویسم!
بعد از کلی ایمیل زدن جواب نهایی ایشون قبل از اپلای (استاد سر شناسی هستش) ایشون قبل از اپلی گفتند که فاند دارند:
It' possible but I cannot make a commitment based on a resume. We'll
talk when you get here.
You need to be admitted, let me
get to know you, and then we will talk about working with me. I can not make
decision without knowing someone.
اولین جواب ایشون بعد از گرفتن ادمیشن و یاد آوری چیزی که گفت بود:
Congratulations on your acceptance! At the moment I do not have research
funding to fund you as a research assistant. Grant money is very tight
at the moment. I will certainly consider working with you, but I cannot
make a commitment at this time.
دومین جواب ایشون بعد از کلی گریه زاری من. قرار شد با رئیس دپارتمان صحبت کنه:
The news is not good. We have no new GTA's in the fall because of budget problems.
سومین جواب بعد از اینکه من ایشون رو توی منگنه گذاشتم و ۱ مقداری احساسات اعتقادیش رو به چالش کشیدم که تو به من گفتی اپلی کن ادمیت شدی فاندو من میدم حالا زدی زیرش؟
I do not know what to tell you. I'm not sure if any faculty in the
department has extra funds from grants or other sources. We are trying
to fund the students already along in their programs. The situation is a result of the
U.S. economy. Grants are VERY difficult to get. Moreover, the state of
Texas has cut its money because of the state budget deficit.
نتیجه گیری:
به هیچوجه نمیشه ۱۰۰% رو حرف اساتید تکیه کرد. نمونش رو دارید میبینید. برای همین هستش که میگن همه تخم مرغاتون رو توی ۱ سبد نذارید!
اون بالا بچه ها گفتند SOP میتونه معجزه کنه. فقط برای بیزینس اسکول این موضوع اون هم دانشگاههای خاص صادق هستش.کسی او که شما ازش حرف میزنی من هم میشناسم منتها شما دارید ۱ بخش از کار
ایشون رو میگید. ایشون فاکتورهای دیگی هم داشته که ۱ کیش مقالاتش بود. ویزاشون رو هم از قبرس گرفتن. مقالاتشون هم اکثرا فارسی بود که داده ترجمش کردن (این نشونی هارو گفتم که بدونید من میشناسمش) استاد بعد از اینکه با شما مصاحبه تلفنی میکنه خودش میفهمه که واسه چی میخواید برید اونجا و چیکار میخواید بکنید
مقالات شما و تزتون بعد از نمرههای زبان و معدل از اساسیترین فاکتورها هستند
به دفعات تکرار کردم که جهت دادن پذیرش و فاند پرونده شما کلی و در مقایسه با بقیه برسی میشه. هیچ وقت فقط بخاطر معدل لیسانس شما رجکت نمیشید. مگر اینکه معدل شما ۱۰ باشه! لینک مربوط به سایت دانشگاه پوردو
کلا گرفتن پذیرش و در کّل اپلی کردن از هیچ قانون خطی یا غیر خطی پیروی نمیکنه اما میشه ناحیه بهینه رو با استفاده از محدودیتهای که خودتون تعریف میکنید بزرگترش کرد!
بعد از کلی ایمیل زدن جواب نهایی ایشون قبل از اپلای (استاد سر شناسی هستش) ایشون قبل از اپلی گفتند که فاند دارند:
It' possible but I cannot make a commitment based on a resume. We'll
talk when you get here.
You need to be admitted, let me
get to know you, and then we will talk about working with me. I can not make
decision without knowing someone.
اولین جواب ایشون بعد از گرفتن ادمیشن و یاد آوری چیزی که گفت بود:
Congratulations on your acceptance! At the moment I do not have research
funding to fund you as a research assistant. Grant money is very tight
at the moment. I will certainly consider working with you, but I cannot
make a commitment at this time.
دومین جواب ایشون بعد از کلی گریه زاری من. قرار شد با رئیس دپارتمان صحبت کنه:
The news is not good. We have no new GTA's in the fall because of budget problems.
سومین جواب بعد از اینکه من ایشون رو توی منگنه گذاشتم و ۱ مقداری احساسات اعتقادیش رو به چالش کشیدم که تو به من گفتی اپلی کن ادمیت شدی فاندو من میدم حالا زدی زیرش؟
I do not know what to tell you. I'm not sure if any faculty in the
department has extra funds from grants or other sources. We are trying
to fund the students already along in their programs. The situation is a result of the
U.S. economy. Grants are VERY difficult to get. Moreover, the state of
Texas has cut its money because of the state budget deficit.
نتیجه گیری:
به هیچوجه نمیشه ۱۰۰% رو حرف اساتید تکیه کرد. نمونش رو دارید میبینید. برای همین هستش که میگن همه تخم مرغاتون رو توی ۱ سبد نذارید!
اون بالا بچه ها گفتند SOP میتونه معجزه کنه. فقط برای بیزینس اسکول این موضوع اون هم دانشگاههای خاص صادق هستش.کسی او که شما ازش حرف میزنی من هم میشناسم منتها شما دارید ۱ بخش از کار
ایشون رو میگید. ایشون فاکتورهای دیگی هم داشته که ۱ کیش مقالاتش بود. ویزاشون رو هم از قبرس گرفتن. مقالاتشون هم اکثرا فارسی بود که داده ترجمش کردن (این نشونی هارو گفتم که بدونید من میشناسمش) استاد بعد از اینکه با شما مصاحبه تلفنی میکنه خودش میفهمه که واسه چی میخواید برید اونجا و چیکار میخواید بکنید
مقالات شما و تزتون بعد از نمرههای زبان و معدل از اساسیترین فاکتورها هستند
به دفعات تکرار کردم که جهت دادن پذیرش و فاند پرونده شما کلی و در مقایسه با بقیه برسی میشه. هیچ وقت فقط بخاطر معدل لیسانس شما رجکت نمیشید. مگر اینکه معدل شما ۱۰ باشه! لینک مربوط به سایت دانشگاه پوردو
Multi-year fellowships, teaching assistantships, and research
assistantships are available on a competitive basis, with higher
priority given to top Ph.D. applicants who have demonstrated research
ability through publication and/or M.S. thesis
assistantships are available on a competitive basis, with higher
priority given to top Ph.D. applicants who have demonstrated research
ability through publication and/or M.S. thesis
کلا گرفتن پذیرش و در کّل اپلی کردن از هیچ قانون خطی یا غیر خطی پیروی نمیکنه اما میشه ناحیه بهینه رو با استفاده از محدودیتهای که خودتون تعریف میکنید بزرگترش کرد!