(17-06-2012, 11:04 AM)Shahrouz نوشته: مقالات شما و تزتون بعد از نمرههای زبان و معدل از اساسیترین فاکتورها هستند MIke بسیار ممنونم. ولی واقعابرای کسی که معدل کارشناسی پایینی داره، مقاله و تز عالی چه کاری می تونه بکنه؟! خب مگر چه تعداد اپلیکنت دارای مقالات عالی با اسپیکینگ و رایتینگ بالای 7 اونجا اپلای می کنند؟(درود
این نمره زبان منه)
با عرض پوزش، من بعید می دونم که هر چیزی وزنی داشته باشه. تجربه من به من گفته، وزن مقالات و تز تنها در صورتی محاسبه می شه که من معدل مد نظر اونها را بیارم. به غیر از استثنا که واقعا به چشم نمیاد. دلیلش رو هم نمی دونم. چون هر کس در دوران زندگیش یک بالا پایینی داره! مثل کسایی که کنکور آزاد قبول می شن و بعدا ارشد رو یک دانشگاه بهتر می خونند و... نمی شه که بابت آزاد بودنش گفت شما از همه چیز محرومید!
چون من هنوز معتقدم، باقی رزومه من غیر از معدل کارشناسی نقطه ضعیفی نداره( دانشگاههایی که بودم، معدل ارشد، اسپیکینگ و رایتینگ 7(موثر در TA(، مقالاتی که گفتم و رزومه تدریس و تحقیقات و سابقه کار)
استاد هم که عملا تا ادمیژن کمیته جوابی نده کاری نمی تونه کنه! پیشنهادتون چیه به کسی که معدل کمی داره!؟
شهروز جان این چیزی که من میگم شاید تا حدودی بیشتر در مورد امریکا صادق باشه و نظر شخصیمه
در مواردی کمیته پذیرش یک دانشگاه مینیمم هایی رو تعیین میکنه؛ درصورتیکه شما اون مینیمم ها رو براورده نکنید دیکه به مراحل بعد نمیرسید
این دیگه به وضعیت دانشگاه بر میگرده..برای همین دوستان دانشگاههایی با شرایط متفاوت اپلای میکنن
البته تا حدودی معمولا این مینیمم ها انعطاف پذیر هستند
بعد که شما مینیمم ها رو آوردید؛ نقاط ضعف و قوت CV شمابررسی میشه
مواردی که بصورت کلی مهم هستند: GPA، نام دانشگاه، Research experience، Rec. letter، GRE scores، SOP
خیلی از ماها SOP و Rec. letter رو بهش اهمیت زیادی نمیدیم؛ ولی برای اینا مهمه
ضمنا در مورد نمره زبان (تافل یا آیلتس) بصورت جنرال حرفی زده نمیشه..دلیل اینه که تعدادی از دانشجوها که به انگلیسی درس خوندن، احتیاجی به آیلتس و تافل ندارن (برخلاف GRE)؛ پس نمره بالای تافل یا آیلتس قاعدتا نباید تاثیر چندانی در شانس پذیرش بگذاره (در مقایسه با اون دانشجوها)
درسته که اسپیکینگ بالا شانس شما رو برای TA شدن زیاد میکنه، ولی قبلش شرایط TA شدن باید فراهم باشه، بعد به اسپیکینگ نگاه میکنن (که معمولا امتحان جداگانه از آیلتس و تافل برای این مورد وجود داره...شخصا به نظرم نمره اسپیکینگ آیلتس 7 برتری خاصی رو برای شما ایحاد نمیکنه، بلکه نمره مورد نیازه برای اینکه TA بشید)
من سعی کردم که ترتیب اهمیت این موارد رو بفهمم...ولی استادایی که در تماس هستم مشخص نمیکنن..اونا میگن وضعیت خوب یک مورد میتونه ضعف مورد دیگه رو تا حدودی بپوشونه
برحال طبق تحربه شخصیم ، تو امریکا نمره GRE میتونه آلترناتیو معدل باشه...چون امتحانش تقریبا یکسانه در کل دنیا
مشخصه که ارتباط با استاد هم نقش خودشو داره..مخصوصا اگه استاد تا حدودی در کمیته پذیرش نفوذ داشته باشه
متاسفانه این پست شاید زیاد به درد شما نخوره که سوالت در مورد امریکا نبوده... ولی برحال این نظر من بود
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge