06-02-2011, 09:14 PM
دوستان من امروز سفارت بودم. خدمتتون عرض كنم كه اون سيستم قديمي كه از 5 صبح ملت ميومدن و اسم مينوشتن توي ليست ديگه وجود نداره. شما همون 8 صبح تشريف ببرين. همون موقع اول كسايي كه بليط دارن و اومدن ويزاشون رو بگيرن رو راه مياندازن. بعد هم براي كسايي كه وقت ميخوان، با ارائه پاسپورت، بهشون وقت ميدن. در حال حاضر از زمان مراجعه براي گرفتن وقت، حدود 15 روز بعد بهتون وقت ميدن. البته اين ثابت نيست ولي حدودش همينه.
هر روز حدود 30 نفر مداركشون بررسي ميشه كه ليست افرادي كه اون روز قراره مداركشون بررسي بشه، پشت شيشه زده شده. كار اونها رو هم در روز مقرر بعد از اونهايي كه بليط دارن و همينطور اونهايي كه تازه وقت ميخوان بگيرن، انجام ميشه. حالا من قدم به قدم سعي ميكنم مراحل رو با جزئيات اينجا بنويسم.
يه چيز ديگه هم بگم كه مثل ما وقتتون تلف نشه! فرمي كه بايد براي ويزا پر كنيد، اوني هستش كه پرچم بلژيك رو روش داره نه اوني كه پرچم اتحاديه اروپا هست!
موفق باشين
هر روز حدود 30 نفر مداركشون بررسي ميشه كه ليست افرادي كه اون روز قراره مداركشون بررسي بشه، پشت شيشه زده شده. كار اونها رو هم در روز مقرر بعد از اونهايي كه بليط دارن و همينطور اونهايي كه تازه وقت ميخوان بگيرن، انجام ميشه. حالا من قدم به قدم سعي ميكنم مراحل رو با جزئيات اينجا بنويسم.
يه چيز ديگه هم بگم كه مثل ما وقتتون تلف نشه! فرمي كه بايد براي ويزا پر كنيد، اوني هستش كه پرچم بلژيك رو روش داره نه اوني كه پرچم اتحاديه اروپا هست!
موفق باشين