18-06-2012, 11:26 PM
(18-06-2012, 02:10 PM)Pejman نوشته: به نظرتون اینکه آدم برای دوره دکترا درس زیاد پاس کنه خوبه یا نه؟ منظورم بیشتر پاس کردن دروسی است که بنا به صلاح دید استاد راهنما امکان اینکه از دوره فوق برامون Transfer کنند و نیازی به گذروندنشون نباشه رو داشته باشیم. از طرفی فکر می کنم این قبیل درسها که در اونها قوی هستیم رو اگر بگیریم، می تونه باعث بشه معدلمون بره بالا و خب پایه مون هم بهتر تقویت می شه، از طرف دیگه ممکنه باعث بشه مدت تحصیل آدم طول بکشه یا زیادی بهش فشار بیاد در کنار پایان نامه.پژمان جان
به نظرم در این مورد باید بعد از این که در دانشگاه مشغول تحصیل شدی تصمیم بگیری. دلیلش هم اینه که وقتی شروع میکنی و در جو دانشگاه قرار میگیری و با دانشجوها صحبت میکنی، متوجه میشی که یک سری درسها هست که استادهای بسیار خوبی دارند و در سطح بسیار بالایی برگزار میشه. به نظر من این جور درسها رو به هیچ وجه از دست ندید، حتی اگر به قیمت طولانیتر شدن تحصیل تموم بشه.
همچنین بعضی از دانشگاهها این امکان رو دارند که شما درسی رو Audit کنید. در audit کردن شما میتونید سرکلاسها برید ولی لزومی به دادن امتحان پایان ترم نیست و فقط در کارنامه شما درس به عنوان audit ثبت میشه. همچنین اگر ثبت در کارنامه مهم نیست و استاد درس هم سختگیری نمیکنه، میتونید بدون این که ثبتنام کنید برید و سرکلاسها بشینید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.