18-06-2012, 11:28 PM
(18-06-2012, 09:07 PM)sh.faghih نوشته: سلام.سلام
من فارغ التحصیل در مقطع فوق لیسانس رشته کشاورزی گرایش زراعت با معدل 17/55 از دانشگاه تربیت مدرس هستم که 1 مقاله ISI و 1 چکیده در کنفرانس آلمان و 4 چکیده در داخل ایران دارم و اینو خودم میدونم که اگه تو ایران دکتری بخونم بورس که نمیشه ام و هیچ آینده ای ندارم.
من میتونم از دانشگاههای آمریکا، کانادا، استرالیا و . . . برای دکترا بورس بگیرم و آیا باید پشتوانه مالی یعنی حساب اعتباری زیادی داشته باشم؟
با تشکر
خوش اومدین به فروم.
مسلما هرکسی با توجه به شرایطی که داره اگر درست دانشگاهش رو انتخاب کنه شانس گرفتن پذیرش و بورس رو داره. معدل خوب و داشتن مقاله از نکات مثبت رزومه شماست. اگر نمره خوبی هم در امتحان زبان بیارین و درست دانشگاه ها رو انتخاب کنین میتونین هم پذیرش بگیرین و هم فاند.
بسیاری از کسانی که برای دکترا پذیرش گرفتن فاند هم گرفتن که معمولا به صورت فول فاند هست و هزینه های دانشگاه و زندگی رو پوشش میده. (البته مسلما قبل از اپلای یک سری هزینه های مختلف هست که باید بکنین)
وقتی فول فاند باشین دیگه نیاز به داشتن مقداری زیادی پول (برای داشتن bank statement) ندارین.
انجمن کمک هزینه و تماس با استادان، و تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند و صد البته همین تاپیک سوال های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا رو مطالعه کنین، نکات مفیدی داره.
شرایط پذیرش دانشگاه های آمریکا ، کانادا و استرالیا با هم متفاوته که بهتون پیشنهاد میدم انجمن های هرکدوم رو مطالعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.