ضمن خوشامد به شما، به دلیل پیوستن به فروم دوست من 
الف) در بيش از دو انگشت (مركب) معاف دائم.
تبصره: چنانچه يك انگشت قطع شده و انگشت ديگر همان دست يش از 50% عملكرد خود را از دست داده باشد، معاف دائم.
ب) در دو انگشت (ساده) خدمات غيررزمي.
الف) كيستهاي بزرگ با خطر شكستگي يا به اندازه بيش از يك سوم قطر استخوان معاف دائم.
ب) كيستهاي كوچك و بدون عارضه خدمات غيررزمي.

نقل قول:من به دلیل قطع تاندون (در سه سطح) انگشت شصت دست چپ پارسال تحت عمل جراجی ترمیم قرار گرفتم و الان هم محدودیت شدید حرکتی دارم (در ضمن چپ دست هستم)...بند 22- عوارضي كه مانع باز شدن و يا تا شدن انگشتان دست شود مانند سنداكتيلي و…
الف) در بيش از دو انگشت (مركب) معاف دائم.
تبصره: چنانچه يك انگشت قطع شده و انگشت ديگر همان دست يش از 50% عملكرد خود را از دست داده باشد، معاف دائم.
ب) در دو انگشت (ساده) خدمات غيررزمي.
نقل قول:...دکتر ارتپدم به خاطر کیست استخوانی و مشکل تاندون همسترینگ، یک ماه استراحت مطلق رو برام تجویز کرده تا تحت درمان قرار بگیرم...بند 10- كيستهاي استخواني:
الف) كيستهاي بزرگ با خطر شكستگي يا به اندازه بيش از يك سوم قطر استخوان معاف دائم.
ب) كيستهاي كوچك و بدون عارضه خدمات غيررزمي.
(20-06-2012, 09:33 PM)mikajaxxx نوشته: ....میگه برو از توی خدمت اقدام کن بعید میدونم که دیگه بتونم معافیت از اینجا بگیرم...دوست من، در روز های ابتدایی اعزام (یعنی روزهای ابتدایی که شما در پادگان تشریف داری) اعلام میکنند که هر کس که مشکل پزشکی داره، همراه با مدارک به بهداری پادگان مراجعه کنه، اونجا بعد از معاینات اولیه، با توجه به نیروی مسلح مربوط (ارتش/سپاه/نیروی انتظامی) و همراه با یک نامه معرفی نامه، شما رو به بیمارستان مربوطه ارجاع خواهند داد (مثلا سپاه تهران/کرج > بیمارستان بقیه الاعظم، نیروی انتظامی > بیمارستان سجاد) و در بعضی از موارد دیده شده که معافیت از رزم به معافیت دائم تبدیل شده است (تجربه یکی از هم خدمتی های خودم!)
نقل قول:... آیا واقعا امکان پذیر نیست که با گواهی پزشک متخصص اعزام رو عقب بندازم...با توجه به اینکه فردا شما باید در نظام وظیفه حضور داشته باشی، اگر فردا تشریف نبری اونجا، برای شما غیبت رد خواهد شد، بنابراین فکر کنم باید یک مقدار زودتر این کار رو انجام میدادی...

نقل قول:...من پارسال از کرج برای معافیت اقدام کرده بودم و الآن منزلمون تهرانه! آیا میتونم به یک طریقی پروندم رو انتقال بدم تهران تا از اینجا اعتراض کنم؟ که در این صورت عالی میشه. سوال دیگه ای که دارم اینه که آیا میشه دوباره درخواست معافیت پزشکی منتها از تهران داد؟ البته با توجه به بیماری جدیدی که دارمدوست من، چون الان برای شما تاریخ اعزام مشخص شده است، هر اعتراضی هم که داری باید از طریق که در بالا توضیح دادم پیگیری کنی (بهداری پادگان > ...) چون الان شما اگر در پادگان نباشی غیبت خواهی خورد...ولی یک موردی که وجود داره اینه که، در بهداری پادگان و ... کاری به این مورد ندارند که شما قبلا اقدام کردی یا اینکه سرهنگ نظرش در مورد شما چیه

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.