21-06-2012, 10:33 PM
(21-06-2012, 08:50 PM)salazar716 نوشته: میخواستم بدونم حذف درس تو پروسه ی اپلای تاثیر داره؟ من چهار ترم متوالیه دارم درس حذف میکنم...میانترم رو خراب کنم حذف میکنم ترم بعد میگیرم با یه استاد بهتر و اختلاف نمره ی 5،6 نمره نسبت به قبل درس پاس میشه...البته اولین بار که حذف کردم معارف بود فکر نمیکنم مهم باشه...مهمه؟فواد جان، درس هایی که حذف کردید در ریزنمرات ذکر نمیشه، به عنوان مثال من یک درسی رو ترم 3 برداشتم در دوره کارشناسی و حذف اظطراری کردمش، دوباره ترم 8 برداشتم همون درس رو و پاس کردم ولی الان که ریزنمرات رو نگاه میکنم، نمره درس در ترم 8 منظور شده...به نظرم و به قول سعید جان، موارد مهم تری از حذف درس هست، فکرت روی اینها نگذار برادر من
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.