24-06-2012, 03:48 PM
(24-06-2012, 03:41 PM)wramtin نوشته: بله دقیقا ... از طریق بهداری اقدام کرم . امروز شورا داشتم ... که تو نامه زده جواب اینکه معاف شدم یا نه رو به یگان می فرستن ... امروز نامه همه اینطور بود ... از 48 ساعت داشتیم تا من که 60 روز بودم ... به من می گفتن 50 روز به بالا معافه ... آیا همینطوره ؟ مشکله من روانپزشکیه ... قبل خدمت معاف رزم دادن ... کمیسیون ... الانم شورا تو خود بیمارستان تشکیل شد و این 60 روزی که مفهمومش معافیه رو دادن ... آیا تجر به ای ندارید ؟ ممنوندوست من، من به شخصه تجربه ای در مورد این جمله شما "من که 60 روز بودم ... به من می گفتن 50 روز به بالا معاف است" ندارم...ولی طبق تجربه یکی از دوستانم میدونم که "جواب اینکه معاف شدم یا نه رو به یگان می فرستند" بنابراین فعلا از این 60 روز مرخصی استفاده کنید به امید خدا معاف از خدمت خواهید شد
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.