26-06-2012, 12:45 PM
(25-06-2012, 09:56 PM)kavehahmadi نوشته: چرا هیچ کس راجع به اسپانیا نمی نویسه. من پذیرش دکتری کامپیوتر دارم از UPF نمی دونم چی کار کنم.واقعا دوستمون مستر ولتاژ خوب گفتن!
اگه سوالی دارید خوشحال میشیم کمک کنیم!!
اول از همه تبریک بابت پذیرشتون ایشالا که همیشه همینطور موفق باشید
اگه چند تا چیز بخام بهتون در مورد اسپانیا بگم ایناس:
- مردمش خیلی خوبن و به نظر من خونگرم ترین و مهربون ترین مردم اروپا هستن.. البته دقیقا مثل ایران کلاه بردار هم پیدا میشه و خیلی ها بلدن با پنبه سر ببرن... بر عکس جا های شمالی تر اروپا
- امنیت خیلی بالا نیست و مثل ایتالیا خیلی باید مواظب پولتون و وسایلتون باشید اما بدون شک برای ما که از ایران اومدیم خیلی هم نا امن نیست!! ؛)
- یکی از کشور هایی هست که واقعا بدون دونستن زبانش مشکل خواهید داشت و کارتون راه نمیوفته!! خیلی زبانشون بده... از این نظر هم با ایتالیا و فرانسه رقابت میکنن!!
- فوق العاده زیبا و نه چندان گرون، بیکار خیلی زیاده اگرچه زیر ساخت هاشون نسبتا خوبه، فوق العاده پر شور و اهل عشق و حال..
- بارسلونا بدون شک توریستی ترین و گرون ترین شهر اسپانیاس! (به گفته ی مردم محلی و توریست ها!!) و خیلی خیلی شلوغ در تمام سال! اگر اهل آرامش و سکوت هستید کمی دردسر خواهید داشت... البته تهران و شهر های بزرگ ایران هم خیلی شلوغ هستن اما فرقش اینه که توی ایران 12 شب به بعد شلوغی با نیروی انتظامی تموم میشه اما در بقیه جاها نه تنها تموم نمیشه بلکه به دلیل وجود پدیده ی الکل خیلی بیشتر هم میشه!! حالا ایشالا خودتون تشریف میبرید میبینید..
دیگه الان چیزی به ذهنم نمیرسه.. فقط بر خلاف نظر دوستمون به نظر من اگه واقعا به شدت مراعات کنید بین 400 تا 500 یورو خرج داره زندگی... در تاپیک مرتبط بهش بیشتر توضیح دادم
موفق باشید و بازم مبارک باشه پذیرشتون
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز