(26-06-2012, 12:41 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام بچه ها من جدا به حد توان برا امریه تلاش کردم اما ظاهرا حداقل باید 4 ماه صبر کنم و اون هم قطعی نیس که موفق بشمدوست من، به سوال شما (پادگان/امریه) در این ارسال و ارسال های قبل از آن پاسخ داده شده است...!
برا همین فک کنم همین برم پادگان بهتره ،نیس؟
ولی نمیدونم چرا چون پادگان آدم آزاد نیس و نمیتونه لب تاپی mp4 ی چیزی ببره فک میکنم اون طرف دنیاس....نمیدونم بینم چقدر میشه با این شرایط زبان و gre خوند؟
شما بودید با اهداف این چنینی مینداختید عقب برا امریه یا اینکه میرفتید پادگان؟
شما پادگان تشریف میبری تا پایان ساعات اداری است، نمیدونم چرا شما مدام فکر میکنید که کل دوران خدمتتون رو در پادگان و پشت درهای بسته هستید!؟! کلا در پادگان که تشریف دارید (تا پایان ساعات اداری) کلا هیچ کاری جز اطاعت نمیتونید انجام بدهید (حتی اگر عملا کاری هم نداشته باشید باید منتظر دستور مافوق باشید) پس خواندن زبان و GRE در ساعات اداری عملا منتفی است.
شما هدفتون چی هست از سربازی؟!؟ (گذشتن از این مانع/سد عظیم برای قدم گذاشتن در راه رسیدن به هدف های بزرگترتون یا گذروندن دوران سربازی در اداره یا سازمانی که شاید (احتمالش به سمت صفر میل میکنه!) بعد از سربازی اونجا مشغول به کار بشوید) این رو ابتدا باید برای خودتون روشن کنید....
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.