(26-06-2012, 04:56 PM)*Mohsen* نوشته: سلام من لیسانسم الکترونیکه میخواستم نظرتون درباره رشته هایی مثل system on chip و embedded system در مقطع ارشد چیه؟ اینده تحصیلی در مقطع دکترا بخصوص در امریکا وجود داره؟ از همه مهم تر اینده شعلی این دو رشته چه جوریه؟دروود.
فرهیخته گرامی System On Chip که دوستان الکترونیکی به SOC می شناسن شاید راحت بشه گفت یه گرایش تحقیقاتی کاملاً الکترونیکی هست که شما رو برای تحقیق و اماده سازی روی RF و Mixed-signal , analog کارایی داره شاید بشه یه جور نقشی در Embedded System داره، در واقع نقش مهم و concept روی micro controllers داره که از نقشش در FPGA نمیشه گذشت. به نظرم روی دیگر صحبت گسترش و گرایش بسیار مطرح Embedded system هست که (خودم خیلی علاقه دارم) در واقع اساس ساخت سیستمهای الکترونیک - کامپیوتری هست از طرفی چشم انداز این گرایش در بحث controller and DSP مشاهده میشه از طرفی یه نگاه الکترونیکی - کامپیوتری - مخابراتی داره از کاربردهای این بخش در digital watches , factory controllers , network bridges اشاره کرد. من خیلی از بازار و اینده شغلی این 2 مبحث در امریکا اطلاعاتی ندارم اما در خصوص Embedded system که من در اروپا میدونم چندین کمپانی بزرگ چون ABB , Omeron در اروپا در بحث الکترونیک و ماهواره های مخابراتی تحقیق می کنند از نظر من Embedded اینده بهتری پیش روشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public