27-06-2012, 11:50 AM
(26-06-2012, 11:43 PM)بی باک نوشته: سلام دوستانسلام و چند تا نکته:
من قصد دارم واسه دکترا هوافضا یا مکانیک برای کانادا، امریکا و اروپا اقدام کنم.
البته نیاز به فان هم دارم.
لیسانسم مکانیک سیالات صنعتی اصفهان با معدل 16
فوق لیسانس هوافضا دانشگاه علم و صنعت با معدل16.1
TOEFL iBT نمره 91
سه تا مقاله ISI توی AIAA و Elsevier هم دارم. یکی اسم اول خودمم و دوتاش اول اسم استادمه.
سه تا توصیه نامه هم دارم. ازیک استاد، یک استادیار و یک دانشیار.
تو
کانادا فقط Carleton و Ryerson و Toronto دکترای هوافضا دارند. از دوستانی
که تا حالا اقدام کردن یا کسی رو میشناسن امکان داره این دانشگاه ها با
این وضعیت تحصیلی تو کانادا بهم فان بده؟
توی اروپا هم TU delft هلند هست و یکی دوتا توی انگلیس(که شنیدم اصلا خوب فان نمیدن)
آمریکا که زیادن. تو هوافضا راحت تر میشه فان گرفت یا مکانیک؟(من درسای اساسی ارشد مکانیک رو پاس کردم)
اگه شما بخواید چندتا دانشگاهپیشنهاد بدید( چه آمریکا چه اروپا و چه کانادا) کدوما رو پیشنهاد می دید؟
من مدت زیادیه دارم در این رابطه تحقیق می کنم اما هنوز به نتیجه نهایی نرسیدم. لطفا اگه موردی سراغ داری از آشنا ها بگید.
هر کس نمونه ای یا اطلاعات درست و کارشناسی داره بیاره وسط.
ممنون
- شرایط شما خیلی بد نیست و البته خیلی خوب هم نیست، سه تا توصیه نامه به دردتون خیلی نمیخوره مگه اینکه استادتون معروف باشه، اینکه یه مقاله اسم اول شما هستید خیلی خوبه و ایکاش بیشتر مقاله ی اینطوری داشتید، نمره ی تافلتون هم خیلی بالا نیست، مخصوصا برای آمریکا...
- توی اروپا دانشگاه های زیادی هستن که دکترای مکانیک میدن و برای هوا فضا نمیدونم دقیقا! اما مطمئنا بیشتر از 3 تا هست.... دلف دانشگاه خیلی خیلی عالی ای هست و پیش اومده بچه ها ازش فاند بگیرن... اما خیلی آسون نیست... در مورد اروپا باید بیشتر سرچ کنین... یه سر به موقعیت های خالی بزنین توی انجمن مکانیک...
- نمیدونم شما چطوری تصمیم میگیرید و اولویتتون چیه... اما به نظرم اینکه درسای مکانیک رو پاس کردید خیلی بهتون کمک نمیکنه اما بازم چون راجع به دکترا حرف میزنیم عملی هست که بخاید گرایش های مختلفی رو تلاش کنید... به نظر من آمریکا اگه وقت بزارید برای جی آر ای و یه نمره ی خوب بیارید توش از همه بهتره و شانستون هم از همه جا زیاد تره... اما حتما قبلش به نظرم یکم دقیق تر پیدا کنید که چی میخاید برای دکترا بخونید و استاد هایی با همون گرایش پیدا کنید (این بهترین راه مخ زدن هست)
- برای اروپا مطمئن باشید بازم دانشگاه هست... یکم سخته پیدا کردنش اما هست...
- من اگه جای شما بودم توی این مدت باقیمونده کاملا وقتم رو برای جی آر ای میزاشتم و بقیش رو هم دانشگاه و استاد پیدا میکردم... تا نوامبر که دیگه مکاتبه و اینا شروع بشه..
- شرمنده که من اون چیزایی که شما میخاستید رو (نمونه، اطلاعات کارشناسی و درست!!!) نداشتم و دیگه وسط نیومدم همین کنار وایسادم

ایشالا کارشناسیمون رو هم میگیریم

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز