28-06-2012, 03:11 AM
(28-06-2012, 12:35 AM)ahmadpashaei نوشته: نظر شما چیه درباره موضوعاتش؟حول چی باشه؟>احمد جان
همون طور که گفتم پیدا کردن موضوعات و زمینههای اصلی کار فروم فرهنگی زیاد ساده نیست و چیزی نیست که من بخوام به این راحتی در موردش نظر بدم. ما مشکلات فرهنگی در جامعهامون کم نداریم و میشه به صورت هدفمند تلاشی رو شروع کرد که بشه بعضی از مشکلات رو ولو در مقیاس کوچیک بررسی کرد. قانونگریزی، تعاملات و برخوردهای اجتماعی، ضعیف بودن کار تیمی، ضعیف بودن وجدان کاری و ... مشکلاتی هست که احتمالا هر کدوم از ما بارها و بارها در جامعه باهاش برخورد کردیم ولی کمتر کسی پیدا شده که بتونه با هم فکری راهی برای حل این مشکلات پیدا کنه.
در ابتدای شروع کار فروم فرهنگی من با چند تا از دوستان که جامعهشناسی و رشتههای مرتبط رو میخوندند صحبت کردم که اگر بشه یک سری مباحثی رو دنبال کنیم که نتیجه به دردبخوری ازش بیرون بیاد و فقط یک فضایی مثل اتاق گفتگو نباشه که صرفا هر کی نظر شخصیش رو بده و در نهایت کلی مطلب بدرد نخور تولید بشه، بلکه به سمتی بریم که بتونیم در مقیاس کوچیک فرهنگسازی کنیم. این دوستان هم از ایدهی کار خیلی استقبال کردند ولی وقتی پای عمل میرسه، معمولا درگیریهای دیگه باعث میشه خیلیها نتونند به اندازه کافی وقت بذارند. علیرغم این مساله ما کار رو شروع کردیم، ولی فکر میکنم برای این که یک فروم فرهنگی موفق داشته باشیم، یک مقدار تخصص لازمه که جهت و سمت و سوی کلی مباحث رو تعیین کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.