سلام
تافل رو از الان واسه اواخر شهریور ثبت نام کنید چون ممکنه سنتر ها پر بشه . و جی اریی هم واسه آبان ماه
اگه تافل بعد جی اریی بدهید و نمره مطلوب رو نیارید خیلی از ددلاین ها رو از دست می دهید ولی اگه شهریور تافل نمره نیارید باز فرصت دارید. همیشه واسه تافل بخصوص که بار اولت هست وسطح زبانتون هم متوسطه باید احتمال نمره لازم در بار اول را نیاوردن را بدهید.
اینکه چه کتاب هایی بخونید در تاپیک ها مربوطه نکات خوبی گذاشته شده
اما بطور خلاصه واسه جی آریی کتاب ورک بوک کاپلان و 3500 لغت بارونز رو با نرم افزار جی ممورایز و کرک جی اریی پرینستون شروع کن واسه ریاضی جی اریی هم بارونز یا نوا را شروع کنید وهمراه به این مجموعه یکی دو ماه دیگه که راه افتادید بیگ بوک هم شروع کن
تافل هم فعلا دوکتاب رو شروع کنید لانگ من و دلتا یا بارونز
ضمنا از الان اگه هنوز مدارکتون را آزاد نکرده اید دست بکار شوید.و اینکه یکی دو ماه دیگه هم شروع کنید به اساتید ایمیل زدن
بطوری کلی هیچ چیز رو به روزهای آخر موکول نکنید
موفق باشی
تافل رو از الان واسه اواخر شهریور ثبت نام کنید چون ممکنه سنتر ها پر بشه . و جی اریی هم واسه آبان ماه
اگه تافل بعد جی اریی بدهید و نمره مطلوب رو نیارید خیلی از ددلاین ها رو از دست می دهید ولی اگه شهریور تافل نمره نیارید باز فرصت دارید. همیشه واسه تافل بخصوص که بار اولت هست وسطح زبانتون هم متوسطه باید احتمال نمره لازم در بار اول را نیاوردن را بدهید.
اینکه چه کتاب هایی بخونید در تاپیک ها مربوطه نکات خوبی گذاشته شده
اما بطور خلاصه واسه جی آریی کتاب ورک بوک کاپلان و 3500 لغت بارونز رو با نرم افزار جی ممورایز و کرک جی اریی پرینستون شروع کن واسه ریاضی جی اریی هم بارونز یا نوا را شروع کنید وهمراه به این مجموعه یکی دو ماه دیگه که راه افتادید بیگ بوک هم شروع کن
تافل هم فعلا دوکتاب رو شروع کنید لانگ من و دلتا یا بارونز
ضمنا از الان اگه هنوز مدارکتون را آزاد نکرده اید دست بکار شوید.و اینکه یکی دو ماه دیگه هم شروع کنید به اساتید ایمیل زدن
بطوری کلی هیچ چیز رو به روزهای آخر موکول نکنید
موفق باشی
(30-06-2012, 10:11 AM)drweb2100 نوشته: سلام دوستان
من سطح زبانم متوسطه و تازه میخوام برای تافل و gre شروع کنم؛(البته به کمک کلاس خصوصی و میخوام برای پذیرش 2013 اقدام کنم) میدونم احتمالا یکم دیره ولی شاید بتونم به امتحان gre نوبت آبان برسم. حالا سوالم اینه که امتحان تافل را بعد از gre بدم یا قبلش؟
و با توجه به اینکه نتیجه ی gre تقریبا 45 روز بعد اعلام میشه، و تافل ibt تقریبا 15 روز بعد، اگر یک ماه بعد از gre، تافل بدم منطقی تر نیست؟
و لطفا راهنمایی کنید در این مدت چه شیوه ی مطالعاتی و چه کتاب هایی بخونم که هر دو امتحان را بخوبی پوشش بده؟
(ببخشید اگر عنوان جدید به تالار اضافه کردم؛ چون مشابهش را ندیدم که بخوام سوالمو بپرسم...)
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..