30-06-2012, 05:24 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 30-06-2012, 05:28 PM توسط starry_eyed.)
با سلام
من یه مشکلی دارم که ممنون میشم اگه راهنماییام کنید. مشکلم اینه که از پایان نامه کارشناسی ارشدم دفاع کردم و چون دانشگاه آزاد درس خوندم 2 نمره از پایان نامه ام مربوط به مقاله است. در حال حاضر من دارم از فرصت 6ماهه ای که دانشگاه برای ارائه مقاله میده استفاده میکنم یعنی هنوز فارغ التحصیل نشدم البته با زحمت زیاد مقاله آماده کردم و برای مجله فرستادم ولی هنوز جواب مجله نیومده و احتمالن تا 3یا4 ماه آینده هم نیاد.
با وضعیتی که الان دارم، دانشجوی درحال تحصیل محسوب نمیشم و دانشگاه بهم ریزنمره رسمی نمیده. اگه بخوام صبر کنم تا مقاله ام اکسپت بشه و2نمره اونو بگیرم و بعد فارغ التحصیل بشم و برم دنبال مدارک به ددلاین های امسال نمیرسم. نمیدونم کار صحیح اینه که از خیر دو نمره بگذرم و فارغ التحصیل بشمو دنبال مدارکم باشم یا اینکه صبر کنم برای سال آینده. تا سال آینده هم فرصت بیشتری برای خوندن امتحانات دارم (برای امتحان زبان و جی آرای من تازه شروع به خوندن کردم درضمن اینکه پایه ی زبانم بد نیست) هم احتمالن مقاله و معدل بالاتری خواهم داشت(با نمره 18 پایان نامه معدلم 17.3ولی اگه مقاله ام قبول بشه با نمره 20 پایان نامه به 17.75 میرسه). ولی نمیدونم ارزششو داره که یکسال کارمو عقب بندازم یا نه.
علاوه بر اون به علت هزینه های اپلای نمیخوام خیلی ریسکی عمل کنم یعنی وقتی شانسم پایینه اقدام کنم. حالا میخواستم اگه ممکنه با توجه به عوامل موثر بر پذیرش و فاند منو راهنمایی کنید که کدوم کار بهتره. در ضمن معدل لیسانسم هم 15.3 هست.
علاوه بر اون به علت هزینه های اپلای نمیخوام خیلی ریسکی عمل کنم یعنی وقتی شانسم پایینه اقدام کنم. حالا میخواستم اگه ممکنه با توجه به عوامل موثر بر پذیرش و فاند منو راهنمایی کنید که کدوم کار بهتره. در ضمن معدل لیسانسم هم 15.3 هست.