(30-06-2012, 11:50 PM)m034 نوشته: ...چون یک بار فقط معافیت تحصیلی برای فوق میدن.پس مجبورم وسط ارشدم پذیرش بگیرم ول کنم فوق اینجا رو برم....ضمن خوشامد به شما به جهت پیوستن به فروم
من یک توضیحی اضافه کنم که، تا جایی که میدونم برای هر مقطع تحصیلی فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر میشه و شما حالا در حال استفاده از معافیت تحصیلی برای دوران ارشد هستی...به نظر من، قبل از اینکه بخواهی انصراف بدی از تحصیل، از نظام وظیفه بپرس دقیقا موضوع معافیت تحصیلی رو (البته با شرایطی که شما توضیح دادی؛ ارشد هستی > انصراف بدی > پذیرش برای ارشد > ...)
---
پ.ن: متاسفانه منظور شما از چند وقت فرصت دارم رو متوجه نشدم! بعد از انصراف مد نظرتون است؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.