(01-07-2012, 02:14 PM)akbar_saeedi نوشته: ...برای پست مدارک سربازی دقیقا چه مدارکی از دانشگاه نیازه بگیرم و چه مدارکیو باید خودم همراهم داشته باشم؟برای ارسال مدارک سربازی به این موارد نیاز داری؛
اون برگه معرفی به نظام وظیه رو به نظرتون باید بعد تسویه حساب کامل با دانشگاه گرفت یا اینکه میشه ی تعهدی چیزی داد و اون برگه رو گرفت و در عرض مثلا دو هفته بعدش تسویه رو کامل کرد؟چون میدونید کلی امضا گرفتن و انجام اصلاحات داور کلی کار مخصوصا اداری میبره...از دانشگاه پرسیدم درست و حسابی جواب ندادن
شما پیشنهادتون چیه؟
1- نامه مبنی بر فارغ التحصیلی (که دانشگاه خطاب به نظام وظیفه میزنه و رونوشتش رو به شما میده)
2- 6 قطعه عکس 3X4
3- برگه وضعیت مشمولان (صفحه 33 دفترچه) تکمیل و امضا شده
4- برگه معاینه اولیه ویژه مشمولان (صفحه 37 دفترچه) تکمیل و امضا شده به همراه مهر و امضای پزشک معتمد نظام وظیفه
5- برگه واکسیناسیون مهر و امضا شده
6- شناسنامه + کارت ملی (به همراه فتوکپی)
نقل قول:...اون برگه معرفی به نظام وظیه رو به نظرتون باید بعد تسویه حساب کامل با دانشگاه گرفت یا اینکه میشه ی تعهدی چیزی داد و اون برگه رو گرفت و در عرض مثلا دو هفته بعدش تسویه رو کامل کرد؟ چون میدونید کلی امضا گرفتن و انجام اصلاحات داور کلی کار مخصوصا اداری میبره...نخیر دوست من، تعهد چیه؟!؟ شما باید کاملا با دانشگاه تسویه حساب کرده باشی تا اون نامه فارغ التحصیلی از دانشکده رو به جریان بیندازند. در مورد اصلاحات داوری، بستگی به داور و استاد راهنمای شما داره. به عنوان مثال داور و راهنمای یکی از دوستان قبول کردند که برگه های مربوط رو امضا کنند تا مراحل اداری فارغ التحصیلی طی بشه ولی خب خیلی کم پیش میاد که استادی قبول کنه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.