01-07-2012, 03:44 PM
(01-07-2012, 03:31 PM)akbar_saeedi نوشته: مطمئنید موارد 4 و 5 موقع ارسال مدارک باید تکمیل شده باشه؟بله، کـــــــــــــــــــــــــــــــــاملا مطمئن هستم اکبر جان
نقل قول:من یبار پلیس +10 رفتم انقد سرشون شلوغ بود نتونستم بپرسم پزشکای معتمد نظام وظیفه کجا پیدا میشن...گفت وظیفه ما نیست!! این دکترها در چه بیمارستان هایی هستن؟حقیقتش من خودم از پلیس 10+ پرسیدم و خیلی با روی گشاده و خوب جواب دادند. معمولا اگر در شهر شما بیمارستان ویژه کارکنان نیروهای مسلح (ارتش/سپاه/نیروی انتظامی) باشه این کار رو انجام میدهند
نقل قول:محل ارسال مدارک در تقسیم شدن مهمه یا فقط محل تولد و ..؟یعنی من ک همدانیم فقط باید از همدان مدارک ارسال کنم؟شما مدارکت رو از هر شهری ارسال کنی، در زمان اعزام باید در همون شهر به نظام وظیفه مراجعه کنید. مثلا اگر تبریزی هستی ولی مدارکت رو از همدان ارسال کنی، در زمان اعزام، در برگه شما نظام وظیفه همدان ذکر میشه - فقط محل ارسال مدارک و مسلما بعد از آموزشی هم به محل ارسال مدارک شما توجه میکنند نه محل صدور شناسنامه/تولد
نقل قول:من اگه خیلی شانس بیارم جزو افراد آخر اعزامی 6/1 میشم..حالا این یهو شانس اینکه سهمیه مازاد بخورم رو بالا نمیبره..چون مازاد ظاهرا خوب نیستاین رو کسی غیر از اپراتور تقسیم نیرو در نیروهای مسلح نمیتونه جواب بده دوست من! ولی اینکه میگویند مازاد خوب نیست، همیشه هم اینجوری نیست، مطمئن باش اگر کُد مازاد به شما بخوره و برای آموزشی بری پادگان شهید مدرس کرج (سپاه) کلا نظرت در مورد سربازی عوض میشه
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.